Gemeente Ede

nummer 217 / Ede, 7 november 2008

Dinsdag 11 november 2008 gespreksavond
Burgemeester en wethouders bezoeken Lunteren

Het college van Ede brengt op dinsdag 11 november 2008 een werkbezoek aan Lunteren. s Middags bezoeken de collegeleden onder ander het centrum en sportpark De Wormshoef.
s Avonds zijn de bewoners welkom op de gespreksavond in het Westhoffhuis in Lunteren. De gespreksavond wordt georganiseerd door de Dorpsraad Lunteren en begint om 20.00 uur.

De leden van het college en ambtenaren bezoeken eerst het centrum van Lunteren. Vanaf het Westhoffhuis wandelen zij door de Dorpssstraat naar sportpark De Wormshoef. Daar bekijken zij de sporthal en de bijbehorende terreinen. Vanaf daar gaat het gezelschap per bus verder naar o.a. de biologische kaasmakerij aan de Postweg en de Westzoom.

Gespreksavond
Voor de gespreksavond heeft het bestuur van de Dorpsraad Lunteren vooral aandacht gevraagd voor de leefbaarheid van het dorp Lunteren. Wat is belangrijk voor een dorp en hoe kijken de burgemeester en wethouders er vanuit hun eigen portefeuille tegenaan.

Informeel gesprek
In het tweede deel van de avond kunnen belangstellende bezoekers een informeel gesprek voeren met burgemeester Cees van der Knaap en de wethouders Wilke Dekker, Peter van t Hoog, Evert van Milligen, Simon van de Pol en Roel Kremers. Ook de gebiedsagenten en enkele projectleiders zijn aanwezig om tijdens de inloopbijeenkomst zoveel mogelijk vragen te beantwoorden.

De zaal van het Westhoffhuis gaat om 19.30 uur open. De bijeenkomst start om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 22.15 uur.
---