Ziekenhuis St. Jansdal Harderwijk


Persberichten St Jansdal

St Jansdalwebsite op 5e plaats (11-11-2008)

Jaarlijks onderzoekt consultantsbureau Intercity Consultancy de websites van de Nederlandse ziekenhuizen in een zogeheten zorgwebmonitor. Zij beoordelen de internetsites op gebruiksvriendelijkheid, interactiviteit en transparantie. De website van het St Jansdal is op de 5e plaats geëindigd van de 94 onderzochte websites.

Vorig jaar eindigde de internetsite van het St Jansdal op positie 22. Sindsdien zijn een aantal interactieve elementen toegevoegd, zoals een digitaal suggestie- en vragenformulier, een klachtenformulier, een meest gestelde vragenlijst en een mogelijkheid om grotere letters in te stellen. De toevoegingen hebben dus blijkbaar zijn vruchten afgeworpen. Wie meer informatie over het onderzoek wil, kijkt even op www.zorgwebmonitor.nl.

Maandelijks bezoeken ruim 15.000 unieke bezoekers stjansdal.nl. Er werden ruim 64.000 pagina's geopend afgelopen maand. De meest bezochte pagina's zijn de pagina's met vacatures, contactgegevens, informatie over de afdelingen en specialismen en de patiëntenfolders. Sinds 2006 is het, voor de meeste poliklinieken, mogelijk om online afspraken te maken, te wijzigen of te annuleren.

---