Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Met 109.000 leden in Het Clubhuis maakt JETIX zich op voor de komst van Sinterklaas!

11 november - Met nu al 109.000 aanmeldingen zal aankomend weekend het Clubhuis van JETIX' De Club van Sinterklaas uit zijn voegen barsten, als hier gezamenlijk de aankomst van de Goedheiligman wordt gevierd.
Vanuit Het Clubhuis worden twee unieke live shows verzorgd, waar vanaf 9.00 uur alle Pieten en o.a. Sita en Ch!pz voorbij zullen komen tussen de stapels cadeaus en bergen strooigoed. De interactie met de kijkers staat in dit "De Club van Sinterklaas-weekend" voorop. Zo kunnen kids bijvoorbeeld zelf het vizier aansturen in de cadeaukamer om hun eigen cadeau te kiezen. Of al hun vragen stellen aan de Pieten en artiesten via de chat, telefoon of per e-mail. En zondag natuurlijk ook aan Sinterklaas zelf, als alles goed verloopt.

Vorig jaar bleef de teller steken op 109.000 leden voor De Club van Sinterklaas, maar nu wist de populaire JETIX-serie al vóór de komst van Sinterklaas dat record te evenaren!
De website werd al een half miljoen keer bezocht en dat met maar liefst 232.561 unieke bezoekers. Als je daar de 130.200 kijkers' van de dagelijkse JETIX-
dramaserie De Club van Sinterklaas en de Grote

Onbekende bij optelt, kunnen we wel stellen dat
Nederland reikhalzend uitkijkt naar de komst van
Sinterklaas aanstaande zaterdag!

Vandaar dat JETIX hier op inhaakt met het "De Club van Sinterklaasweekend" op 15 en 16 november.
Live vanuit Het Clubhuis presenteren Sita en Leon vanaf 09.00 uur tussen de gewone ochtendprogrammering twee unieke live shows vol gekkigheid, interactie en optredens van Ch!pz, Jelle Amersfoort en Lisa, Amy & Shelley.

JETIX streeft ernaar een maximale Sinterklaasbeleving voor de kinderen te verzorgen door ze op alle mogelijke manieren bij het verhaal te betrekken en actief mee te laten doen.

n: SKO, aflevering 7.45 uur Club van Sinterklaas, 3 tm 10 november, in de doelgroep 6-12 jaar 'Bro
(Noot voor redactie,