500.000 gratis Zero Condooms naar jongeren in Nederland

13/11/2008 10:09

Zero Condooms

Vandaag valt het 500.000e gratis condoom op de mat bij één van de gelukkige deelnemers aan het grootste particuliere gratis condoom project van Nederland!

De drijvende kracht achter dit project is Zero Condooms. Dit ambitieuze bedrijf betrad een jaar geleden de markt met de gedachte dat "condooms gratis en bovendien makkelijk bereikbaar moeten zijn". Hiermee richt Zero Condooms zich op alle jongeren die de prijs van condooms te hoog vinden maar toch veilig willen vrijen.

Dat dit project de jongeren aanspreekt blijkt uit het feit dat op de site inmiddels meer dan 50.000 leden zijn aangemeld. Zij kunnen de gratis condooms bestellen doordat ze open staan voor acties die speciaal voor de doelgroep worden geselecteerd.

Sinds kort biedt Zero Condooms de mogelijkheid om het project te steunen. Supporters geven aan volledig achter dit initiatief te staan, zonder zelf condooms nodig te hebben.

Zero Condooms laat weten blij te zijn met deze mijlpaal maar kijkt voornamelijk vooruit. Zij benadrukt dat de strijd tegen soa en ongewenste tienerzwangerschappen nog lang niet is gewonnen en dat jongeren op www.zerocondooms.nl nog steeds eenvoudig hun gratis condooms kunnen bestellen.





http://www.zerocondooms.nl


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie,