BDO Accountants & Adviseurs


Toegang tot uw online diensten Efficiënter werken met Mijn BDO

Vanaf november 2008 worden alle BDO online diensten samen gevoegd met Mijn BDO. Mijn BDO is uw persoonlijke website waarmee u overal en altijd rechtstreeks in contact staat met uw adviseur en direct toegang heeft tot onze dienstverlening. U hoeft dan slechts in te loggen op uw Mijn BDO pagina om toegang te krijgen tot uw online diensten.

Beschikt u al over een Mijn BDO login? Hier direct inloggen >> Wij adviseren u om vanaf heden in te loggen via de Mijn BDO login onder de rode `Inloggen'-knop rechtsboven aan onze website. U profiteert hierdoor van eenmalig inloggen voor al uw online diensten en diverse additionele (gratis) voordelen die Mijn BDO biedt.

Maakt u al gebruik van (een van) onze online diensten, maar heeft u nog geen Mijn BDO login? Vul het aanvraagformulier aan voor toegang tot uw eigen Mijn BDO pagina.

Bent u nog niet bekend met onze online diensten, maar wel geïnteresseerd in de mogelijkheden? Ga naar www.mijnbdo.nl voor meer informatie of kijk op een van de pagina's van de huidige online diensten van BDO:

o Online Personeel
o Online Personeelsadviseur o Online Boekhouden

N.B. Via deze pagina's van de verschillende online diensten kunt u nog op de oude manier inloggen. BDO Contact Persoon
Helpdesk Mijn BDO
0800 - 6456236
mijnbdo@bdo.nl
Disclaimer info@bdo.nl


_ _