Gemeente Berkelland


Postbus 200
7270 HA Borculo
Tel.: 0545-250 250
Contact en bezoekgegevens

College houdt inforonde in Eibergen

Woensdag 19 november in `de Klok'

Burgemeester en wethouders bezoeken op 19 november de kern Eibergen. De informatiebijeenkomst wordt gehouden in `de Klok' aan de Grotestraat 84 in Eibergen. De avond begint om 19.30 uur. Inwoners van Eibergen zijn van harte welkom. Niet alleen om te luisteren, maar vooral om actief mee te doen aan de discussies.

Uitgebreide infoavond

Het idee voor de uitgebreide informatieronde is ontstaan na de eerste bijeenkomst met het bevolkingspanel. In de periode van november 2007 tot en met december 2008 bezoekt het college de zeven kleine kernen en de vier grote kernen. Doel van de inforonde is in contact te komen met de burgers, te spreken over belangrijke onderwerpen en verantwoording af te leggen.

De inforonde is dan ook niet bedoeld als besluitvormingsavond of klachtenbijeenkomst, maar als een bijeenkomst waar gesproken wordt over verschillende gemeentelijke thema's die voor de inwoners belangrijk zijn.

Thema's

De vier thema's die aan bod komen zijn: woningbouw en ruimte, verkeersveiligheid en bereikbaarheid, dienstverlening en klantbenadering en het ideale dorpshart. De thema's worden aan de hand prikkelende stellingen aan de inwoners van Eibergen voorgelegd.

In het programma is er ook ruimte voor actuele zaken.

Vragenbox

Om te voorkomen dat de avond een hoog `stoeptegelgehalte' krijgt en/of een klachtenuurtje wordt, kunnen belangstellenden persoonlijke vragen of klachten over de openbare ruimte deponeren in de `vragenbox'.

Wijk/regio Eibergen
Mutatiedatum 21/10/2008