Muzikale cavia's in Hoogvliet

12/11/2008 08:30

Stichting Vestia Groep

Het nieuwbouwproject Veld van Klanken van woningcorporatie Vestia Rotterdam Hoogvliet, een leefconcept voor muzikanten, is in het klein nagebouwd in een Hoogvlietse kinderboerderij. De cavia's waren toe aan een nieuwe leefplek, waar zij meer bewegingsruimte hebben. Het bouwproject Veld van Klanken vormt de basis voor dit nieuwe onderkomen. Hoogvlietse modelbootbouwers Henk Moerman en Werner Lubben hebben op basis van de maquette, de 'woningen' vrijwel precies nagemaakt. Zij het op iets kleinere schaal.

Onthulling!

Op woensdagmiddag 19 november om 14.00 uur wordt het nieuwe onderkomen voor de cavia's onthuld. Iedereen is van harte welkom in de kinderboerderij om de onthulling mee te maken.

Wat? Onthulling cavia-nieuwbouw

Waar? Kinderboerderij de Oedenstee in Hoogvliet

Wanneer? Woensdag 19 november 2008

Hoe laat? Vanaf 14.00 uur

Het project

Het nieuwbouwproject Veld van Klanken van Vestia Rotterdam Hoogvliet is een leefconcept voor muzikanten. Dat wil zeggen dat dit woonproject speciaal is ontwikkeld voor en in samenwerking met muzikanten. De woningen worden in een kring rondom een heuvel gebouwd. In deze heuvel zitten de muziekstudio's die bij de woningen horen. Daarom wordt deze heuvel ook wel de 'muziekberg' genoemd.

Eind 2009 worden de 38 woningen in dit project opgeleverd.