Gemeente Amersfoort

Servicebericht Gemeente Amersfoort - woensdag 19 november 2008

Activiteitenkalender B en W Amersfoort

Woensdag 19 november t/m zondag 30 november 2008

Woensdag 19 november
10.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper neemt deel aan de driedaagse bestuursconferentie van de Veiligheidsregio Utrecht (VRU) in Zweden. De conferentie heeft als thema 'Be prepared' en gaat over het vraagstuk van integrale risicobeheersing in relatie tot het ambitieniveau van de VRU en haar partners. Men brengt een bezoek aan het brandweeroefencentrum in Revinge en maakt kennis met het gemeentebestuur van Malmö. Locatie: Zweden.

15.00 uur
Wethouder Eerdmans spreekt de aanwezigen toe tijdens de feestelijke bijeenkomst ter gelegenheid van de start van fase II EVZ Valleikanaal. Locatie: College Het Stromenland, Zangvogelweg 4 te Amersfoort.

Donderdag 20 november
08.00 uur
Wethouder Eerdmans neemt deel aan een 'dialoogtafel' en spreekt met leerlingen en studenten van verschillende opleidingen. Tijdens de 'Dag van de Dialoog' praten mensen met verschillende achtergronden met elkaar, door de dialogen ontstaan nieuwe verbindingen tussen mensen, maatschappelijke organisaties en bedrijven.

11.00 uur
Wethouder Hekman neemt deel aan een 'dialoogtafel' in de wijk Randenbroek/Schuilenburg in het kader van de Dag van de Dialoog.

12.00 uur
Gemeentesecretaris Huitink neemt deel aan de 'dialoogtafel' op basisschool De Zonnewijzer in Zielhorst.

12.30 uur
Wethouder Kruyt neemt deel aan de 'dialoogtafel' van het Senioren Trefpunt Bergkwartier.

12.30 uur
Wethouder Boeve bezoekt de lunchbijeenkomst van de NMNH (Nederlandse Maatschappij voor Nijverheid en Handel) Departement Eemland. Tijdens deze bijeenkomst spreekt Annette Nijs, oud-staatssecretaris Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Locatie: Restaurant Liefferinks Ros Beijer, Hamerveldseweg 57 te Leusden.

19.00 uur
Wethouder Eerdmans en wethouder Boeve bezoeken de slotbijeenkomst van de Dag van de Dialoog, in aanwezigheid van mevrouw Haak, gedeputeerde van de Provincie Utrecht. Locatie: 't Hooghe Landt College, Trompetstraat 1 te Amersfoort.

Vrijdag 21 november
15.00 uur
Wethouder Luchtenveld en wethouder Hekman bezoeken de receptie ter gelegenheid van het afscheid van Gerrie Loorbach als directeur van AM Utrecht. Locatie: Slot Zeist, Zinzendorflaan 1 te Zeist.

20.00 uur
Wethouder Kruyt bezoekt het concert van de Gereformeerde Oratorium Vereniging Magdiël. Met dit concert neemt de oratoriumvereniging afscheid van haar dirigent. Locatie: de St. Joriskerk te Amersfoort.

Zaterdag 22 november
19.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper bezoekt de Gastenavond van het Nederlands Blazersensemble. Locatie: De Duif, Prinsengracht 756 te Amsterdam.

Maandag, 24 november
16.00 uur
Wethouder Boeve opent het bedrijfsverzamelgebouw Yellowstones. Locatie: Yellowstones, Nijverheidsweg Noord 60-99 te Amersfoort.

19.00 uur
Wethouder Van Daalen is aanwezig bij het GIDSgala, in aanwezigheid van minister Rouvoet. De bijeenkomst heeft als thema: 'Pracht(wijk) jongeren' en wordt georganiseerd door GIDSnetwerk, een oecumenisch christelijke netwerkorganisatie. Locatie: Hart van Holland, Berencamperweg 12 te Nijkerk.

Woensdag 26 november
12.30 uur
Wethouder Kruyt en wethouder Luchtenveld nemen deel aan het Wethouderscongres 2008 'De toekomst van de Wethouder'. Locatie: Raadhuis, Dudokpark 1 te Hilversum.

13.00 uur
Wethouder Van Daalen spreekt bij de opening van het nieuwe Wijkcentrum De Roef in wijk Kruiskamp. Locatie: Wijkcentrum De Roef, Neptunusplein 66K te Amersfoort.

15.30 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper en wethouder Van Daalen openen het nieuwe pand van Stadstoezicht. Locatie: Arnhemsestraat 12 te Amersfoort.

17.15 uur
Wethouder Van Daalen spreekt bij de opening van Parkweelde 1 en het Neptunusplein in de wijk Kruiskamp. Locatie: Feesttent op Neptunusplein tegenover buurtcentrum De Drietand, Neptunusplein 70 te Amersfoort.

Donderdag 27 november
16.00 uur
Wethouder Van Daalen spreekt tijdens de 'Foundersbijeenkomst' van Matchpoint. Locatie: De Onthaasting, Stationsstraat 42a te Amersfoort.

17.00 uur
Wethouder Boeve bezoekt de netwerkbijeenkomst van de Van Hoogevest Groep. Locatie: Café De Kantelaaf in het hoofdkantoor, Amsterdamseweg 41 te Amersfoort.

19.00 uur
Wethouder Van Daalen bezoekt het Verkiezingscafé van het Waterschap Vallei & Eem. De voorlopige verkiezingsuitslag zal worden bekend gemaakt. Locatie: St. Aegtenkapel, 't Zand 37 te Amersfoort.

Zondag 30 november
13.00 uur
Wethouder Kruyt is aanwezig bij de opening van de expositie 'Engelachtig' in Galerie 't Pleintje. Locatie: Galerie 't Pleintje, Krommestraat 22 te Amersfoort.

Noot voor de redactie,