Letech combineert BIOS Intelligence met sociaal-demografische gegevens


LEUSDEN, 20081119 -- Het relatiebeheer systeem BIOS CRM van Letech uit Leusden, dat in gebruik is bij buitendiensten in de food, non-food en pharmasector heeft haar uitgebreide rapportagetool `BIOS Intelligence' nu gecombineerd met sociaal-demografische gegevens van bedrijven die actief zijn op het gebied van consumenten informatie en database marketing.

Dit soort bedrijven beschikken over uitgebreide landelijke informatie van bijvoorbeeld de samenstelling van huishoudens, gezins- en leeftijdsopbouw, inkomens- en opleidingsniveau, etc. Deze gegevens kunnen worden samengevoegd met de gegevens uit de BIOS CRM database, zoals: distributie, omzet, bezoekinformatie, eigen kenmerken, etc. en vervolgens met behulp van Microsoft Mappoint op een landkaart worden geprojecteerd.
Daarmee is in een oogopslag te zien waar zich bijvoorbeeld de sterke en minder presterende afzetgebieden bevinden; informatie waarop kan worden bijgestuurd voor wat betreft acties, voorraden en prijsontwikkeling.

Gedurende vele jaren is Letch B.V. een (inter) nationaal operende leverancier van Verkoop Informatie Systemen voor buitendiensten met koppelingen naar alle bekende ERP systemen.





Ingezonden persbericht