Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Secretariaat en organisatie SponsorRingen naar Lenthe Publishers

Amsterdam 19 juni 2008 - Het Bestuur van de Stichting SponsorRingen gaat het secretariaat en de organisatie van de uitreiking van de SponsorRingen onderbrengen bij Lenthe Publishers. De secretariaatswerkzaamheden werden tot nu toe uitgevoerd door GVR/De Kennisconnectie. De organisatie van de uitreiking lag bij Trefpunt Sport & Leisure Marketing. Lenthe Publishers is onder andere uitgever van SponsorTribune en MarketingTribune en was al bij de Stichting SponsorRingen betrokken als mediapartner.

De uitreiking van de SponsorRingen vindt dit jaar plaats op 20 november in Grand Hotel Krasnapolsky. Op dezelfde dag en lokatie zal SponsorTribune haar jaarlijkse congres organiseren.

Henri van der Aat, voorzitter van de Stichting SponsorRingen: "We hebben afgelopen jaren succesvol en met veel plezier samengewerkt met het GVR/De Kennisconnectie. Echter, in de slag die we willen maken om de SponsorRingen nog beter op de kaart te zetten is nauwere samenwerking met Lenthe Publishers, in verband met de te behalen synergie, logisch en voor de hand liggend."

Ad Maatjens, uitgever Marketing & Media bij Lenthe Publishers: "We zijn erg blij met het vertrouwen dat de Stichting SponsorRingen in ons stelt. Deze betrokkenheid bij de SponsorRingen past uitstekend bij het portfolio van uitgaven en activiteiten van Lenthe Publishers op het gebied van sponsoring en marketing. De synergie die zal ontstaan tussen het SponsorTribune Jaarcongres en de uitreiking moet in november een geweldige dag opleveren voor het vak sponsoring."

Noot voor de redactie/