BouwInfosys genomineerd voor E-Werk Aspect prijs 2008


TILBURG, 20081120 -- Dinsdag 18 november heeft BouwInfosys van de jury van het Ewerkforum bericht ontvangen dat ze is genomineerd voor de E-werk Aspectprijs 2008 voor het gebruik van nieuwe technologie bij de opleiding en ondersteuning van klanten. BouwInfosys heeft de doelstelling geformuleerd om 20 % reistijd, reiskosten en dus CO² te besparen door het gebruik van nieuwe opleidingstechnologie tijdens de implementatie van nieuwe klanten maar ook voor het opfrissen van kennis bij bestaande klanten. Met deze innovatieve web-collaboration tool van Netviewer zijn we in staat een deel van onze dienstverlening vanuit ons kantoor of de thuislocatie van de consultant aan te bieden.

Uiteraard zullen er nog steeds consultancybezoeken zijn die bij de klant plaats zullen vinden omdat niet alle kennisoverdracht voor de nieuwe technologie geschikt is.

Tijdens het E-werk Event 2008 van 25 november aanstaande zullen de 2 genomineerden hun nominatie voor een vakjury verdedigen in een 5 minuten durende presentatie waarna de prijs zal worden toegekend.

Belangrijke punten die meetellen in de beoordeling zijn:
* Duurzaamheid
* Fileproblematiek
* Arbeidsmarkt

Het Nederlands EwerkForum wil met deze prijsuitreiking, die al sinds 1994 plaatsvindt, het ewerken in Nederland bevorderen en goede oplossingen tonen voor een aantal maatschappelijke en organisatorische problemen, zoals o.m. de fileproblematiek. Onder ewerken verstaat zij "plaats- en tijdonafhankelijk werken met behulp van informatie- en communicatietechnologie (ICT)". Hieronder vallen begrippen als telethuiswerken, televergaderen, videoconferencing, mobiel werken, real time collaboration, e.d.

De EwerkAspectPrijs is een onderscheiding, die wordt toegekend aan onderzoeken, artikelen, producten of diensten, die een waardevolle bijdrage aan de invoering van ewerken leveren


Over BouwInfosys
BouwInfosys is een softwarehuis met diepgewortelde kennis en ervaring in de bouw-, infra- en installatiebranche. Vanuit het kantoor in Tilburg ontwikkelen, verkopen en ondersteunen wij sinds 1992 gespecialiseerde software voor de branche.

Met bijna 1000 klanten (waarvan meer dan 150 nieuwe in de afgelopen twee jaar!) is het bedrijf één van de snelst groeiende softwarehuizen in Nederland met gespecialiseerde software voor de bouw-, infra- en installatiebranche.

BouwInfosys kenmerkt zich door een platte organisatiestructuur met een pragmatische inslag. Het personeel heeft een hoog kennisniveau van de softwareproducten èn de bedrijfsprocessen in de bouwnijverheid.

Kijk voor meer informatie over BouwInfosys op www.bouwinfosys.nl.





Ingezonden persbericht