Published: 17:40 20.11.2008 GMT+1 /Source: Qurius N.V. /AEX: QRIUS /ISIN: NL0000368140

Qurius Global Alliance uitgebreid met vier nieuwe leden

20 November 2008 - Qurius maakt vandaag vier nieuwe leden van de Qurius Global Alliance bekend: All e Technologies (India), IBIZ Consulting Services (Singapore), OMNi Technology (Turkije) en Tribridge (VS). De Qurius Global Alliance is een wereldwijd verband van Microsoft Dynamics(TM) solution providers dat klanten ondersteunt met internationale implementaties van voornamelijk Microsoft Dynamics AX, NAV en CRM projecten.

Met een huidige lijst van meer dan 20 partnerorganisaties biedt de Qurius Global Alliance haar klanten wereldwijd een uniform contractenmodel, een single point-of-contact en een consistente dienstverleningsmethodologie gebaseerd op de hoge kwaliteitsstandaarden van Microsoft en Qurius. Het doel van de Alliance is om klanten te verzekeren van een wereldwijde naadloze projectuitvoering en post-live support.

"Dankzij de toevoeging van deze nieuwe leden wordt de door Qurius aangedreven Alliance nu ondersteund door de sterkste en meest vooraanstaande Microsoft partners wereldwijd," aldus Fred Hermans, CEO van Qurius.

Alle vier de nieuwe ledenorganisaties zijn ervaren en erkende Microsoft Dynamics partners: All e Technologies en OMNi Technology zijn gespecialiseerd in Dynamics NAV, en voeren daarnaast ook AX en CRM; IBIZ Consulting Services is gespecialiseerd in Dynamics AX en NAV en bestrijkt naast Singapore Maleisië, Indonesië, Vietnam en Thailand; Tribridge is gespecialiseerd in Dynamics AX, NAV en CRM implementaties. Tribridge, gevestigd in de VS, ontving als opvolger van Qurius de wereldwijde Microsoft Dynamics Partner of the Year award 2008.

"Het lidmaatschap van de vooraanstaande Qurius Global Alliance stelt ons in staat onze klanten ook buiten Noord-Amerika van uitstekende dienstverlening te voorzien," zegt Tony DiBenedetto, Tribridge bestuursvoorzitter en CEO. "Door aan te sluiten bij partners van hetzelfde kaliber kunnen we concurreren op wereldwijde schaal, terwijl we onze bedrijfsfocus hier in de VS houden. We zijn vereerd onderdeel te zijn van een selecte groep partners mondiaal die allemaal gericht zijn op het leveren van innovatieve Microsoft oplossingen en buitengewone dienstverlening."