Ingezonden persbericht


Zoekmachine Microsoft biedt hulp bij last minute gedichtenstress

Schiphol, 20 november 2008 - Uit onderzoek van bol.com, dat vandaag is gepubliceerd, blijkt dat 40% van de Nederlanders het benauwd krijgt bij het idee dat zij gedichten moeten schrijven.

Microsoft Live Search heeft voor gedichtenstress een handige oplossing in de vorm van een 'rijmende zoekhulp'. Deze rijmende zoekmachine werd vorig jaar geĂŻntroduceerd. Uit cijfers van Live Search bleek dat de meeste mensen het rijmen tot het allerlaatste moment uitstellen. Het percentage rijmende zoekopdrachten was op 5 december 2007 4%, vergeleken met 1,5% in de week ervoor.

De rijmende zoekmachine is weer online. Deze is beschikbaar via de feestdagenspecial van MSN.nl http://events.nl.msn.com/feestdagen. Wanneer je het woord 'rijm' in de zoekbalk invult, gevolgd door het betreffende woord waar je op wilt rijmen, vind je als eerste zoekresultaat een hele reeks rijmwoorden. Zo schrijf je supersnel gedichten.

MSN.nl

MSN.nl, onderdeel van Microsoft, is 's-werelds en Nederlands meest bezochte internetbestemming. MSN.nl trekt wereldwijd meer dan 465 miljoen unieke gebruikers per maand. Gelokaliseerde versies zijn beschikbaar in 42 markten en 21 talen. MSN.nl is wereldwijd leidend in het bieden van internetdiensten aan consumenten en digitale advertentie oplossingen aan bedrijven. Meer informatie is te vinden op www.msn.nl.

Microsoft

Microsoft (NASDAQ: MSFT) is opgericht in 1975 en stelt met zijn software, diensten en technologische oplossingen mensen en organisaties overal ter wereld in staat hun ambities te verwezenlijken.



Ingezonden persbericht