Persberichten Lekstroom, 11.30 uur

Utrecht, 23-11-2008

Veel te veel

NIEUWEGEIN- Op zaterdagochtend werd een automobilist aangehouden omdat hij veel te veel gedronken had. Omstreeks 21.15 uur werd de 35-jarige man uit Nieuwegein gecontroleerd op de Dorpsstraat. Hij bleek te hebben gedronken en blies op het bureau maar liefst 1155 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en hij kon tevens zijn rijbewijs inleveren.

Kleine aanrijding onder invloed

HOUTEN- Op vrijdagavond ontstond er omstreeks 21.20 uur een kleine aanrijding op de Prins Bernhardweg tussen twee autos. Een 63-jarige bestuurder uit Houten bleek te veel te hebben gedronken en blies op het bureau 780 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en hij kon tevens zijn rijbewijs inleveren.

Aanrijding onder invloed

WOERDEN- Op zaterdagvond ontstond er omstreeks 17.30 uur een aanrijding materieel op de Stationsweg. Een 47-jarige bestuurder uit Boskoop bleek te veel te hebben gedronken en blies op het bureau 860 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en hij kon tevens zijn rijbewijs inleveren.

Vernieler aangehouden

WOERDEN- Op zaterdagavond werd een vernieler aangehouden door een burger. Omstreeks 23.10 uur kreeg de politie de melding dat een 17-jarige jongen uit Woerden een ruit had vernield van een gebouw aan de Stromenlaan. Een getuige had gezien dat de jongen tegen de ruit aan schopte en deze vervolgens kapot ging. De burger hield de jongen vast en waarschuwde de politie. De jongen, die onder invloed was van alcohol, werd ingesloten voor verhoor.