Hypodomus biedt tijdens Startersavond laagste hypotheekrente

20/11/2008 15:28

Rotero Groep

Op dinsdagavond 25 november a.s. organiseren de winkels van Hypodomus de Startersavond, een inloopavond voor startende huizenkopers.In de huidige markt leeft bij starters sterk de vraag of het kopen van een eigen huis wel tot de mogelijkheden behoort. Het speciale hypotheekproduct van Hypodomus met het laagste rentetarief van Nederland biedt veel perspectief voor beginnende huizenkopers.

Juist nu zijn er kansen voor starters om een huis te kopen. " Wij organiseren een Startersavond, omdat wij op een laagdrempelige manier willen laten zien dat het kopen van een huis voor veel starters wel degelijk tot de mogelijkheden behoort. Iedereen die zich de vraag stelt om een huis te huren of te kopen, is de 25e tussen 18.30 en 20.30 uur van harte welkom in één van onze winkels. Onze hypotheekadviseurs leggen één op één uit wat er allemaal mogelijk is ", aldus Kees van der Kerk, directeur Hypodomus. Starters zijn in het algemeen niet bekend met de ontwikkelingen op de woningmarkt. Veel mensen kijken wel op internet, maar vinden vaak onvoldoende informatie. Denk bijvoorbeeld aan de koopsubsidie van de overheid en de Nationale Hypotheekgarantie.

"Het kopen van een huis is de grootste uitgave van je leven. Reden te meer om je goed te laten informeren. Ook de makelaars zijn aanwezig tijdens deze avond. Zij kunnen je precies vertellen welke woningen voor starters interessant zijn en wat er komt kijken bij het kopen van een huis. Dat de vraag huren of kopen leeft bij starters, blijkt uit het grote aantal aanmeldingen via onze website."

De Startersavond vindt plaats op dinsdag 25 november a.s. tussen 18.30 en 20.30 uur. Kijk op www.hypodomus.nl voor de deelnemende winkels.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl