Ingezonden persbericht



- Persbericht -

Beter beheer begint op Fleet Management Expo 2008

Veel wagenparkbeheerders zijn op zoek naar efficiënte oplossingen voor hun wagenpark, om zo kosten te besparen. Tijdens de Fleet Management Expo (donderdag 27 november 2008 in het Expo Center Houten) presenteren diverse deelnemende bedrijven hun oplossingen op het gebied van effectief wagenparkbeheer. Naast de introducties van nieuwe producten en diensten, biedt dit gratis toegankelijke vakevenement Fleet Management Expo ook een aantrekkelijk seminarprogramma én interactieve beursactiviteiten.

Interactief besparen
Tijdens de Fleet Management Expo 2008 kunnen wagenparkbeheerders interactief met besparen bezig zijn tijdens de netwerklunch, het seminarprogramma, de brancheborrel, de veiling voor het goede doel, de uitreiking van de Fleet Innovatie Prijs 2008 en een geheel verzorgd dinerbuffet. Dit alles is gratis toegankelijk voor de bezoekers, die zich alleen vooraf via www.fleet-management-expo.nl hoeven te registreren.

Fleet Innovatie Prijs
Tijdens de Fleet Management Expo reikt een speciaal samengestelde vakjury de Fleet Innovatie Prijs 2008 (FIP) uit. De meest innovatieve producten of diensten voor wagenparkbeheerders komen in aanmerking voor deze jaarlijkse vakprijs. Alle toeleveranciers uit de fleet branche kunnen meedingen, en tot en met 30 september hun inzendingen toesturen. Op de website is het inschrijfformulier te downloaden.

Seminar `Einde autoleasing nabij?'
Onafhankelijke partijen met expertise op het gebied van wagenparkbeheer verzorgen het seminarprogramma, waaraan de bezoekers actief kunnen meedoen onder leiding van dagvoorzitter de heer Mr. Paul Nouwen. Inmiddels is het programma bekend en geven de volgende gastsprekers hun visie en antwoord op de vraag: `Einde autoleasing nabij?':


- De heer C. Bal: ALD Automotive

- De heer E. Louwman: Louwman & Parqui B.V.

- De heer H. Taal: AON Risicomanagement B.V.

- De heer P. Dam:Mobility Mixx B.V.

- De heer C. van der Want: KPN Nederland

Gratis inschrijving
Via www.fleet-management-expo.nl kunnen bezoekers zich geheel gratis inschrijven. Na registratie krijgt zij een bezoekersbadge geheel gratis toegestuurd, en hoeft ze ter plaatse niet meer in de rij te wachten.

Meer informatie is te vinden op: www.fleet-management-expo.nl

Moerdijk, 9 september 2008


- einde persbericht -

Noot voor de redactie/

Ingezonden persbericht