Ingezonden persbericht


Nieuwegein, 01 november 2008

NIEUWSBERICHT

Packard Bell sluit distributieovereenkomst met Actebis

Actebis is met ingang van 1 november j.l. officieel distributeur van Packard Bell. Met deze uitbreiding richt Actebis zich vooral op resellers die actief zijn in het Retail en MKB Dealer-segment. Voor Packard Bell betekent de overeenkomst een belangrijke stap in het verder uitbreiden en optimaliseren van zijn distributiekanaal.

"Packard Bell is een mooie aanvulling op ons huidige assortiment. Door het uitstekende Packard Bell-portfolio kunnen we onze resellers een compleet assortiment aanbieden van notebooks, desktops, TFT-schermen en externe harde schijven", zegt Dirk-Jan Hartog, Business Unit Manager bij Actebis.

"Wij zijn zeer verheugd met de uitbereiding van Actebis binnen ons distributiekanaal", zegt Rob Kubinek, Sales Manager Packard Bell Nederland. "Deze uitbreiding geeft ons een extra focuspartner op ons al bestaande distributiekanaal. De overeenkomst geeft onze groeiambities een belangrijke impuls."

Over Packard Bell
Packard Bell biedt een breed assortiment van desktops, notebooks en opslagproducten.

Packard Bells strategie is om met krachtige thuiscomputers een compleet assortiment Digitale Home Entertainment producten aan te bieden. Deze desktops, notebooks, monitoren en externe harde schijven zorgen voor uitgebreide productlijnen, nieuwste technieken en opvallende designs om tegemoet te komen aan de eisen van eindgebruiker. Dankzij deze strategie heeft Packard Bell een zeer sterke positie in de consumenten desktop- en notebookmarkt.

Packard Bell werd in 1986 opgericht en is één van Europa's vooraanstaande leveranciers van thuiscomputers. Het Europese hoofdkantoor bevindt zich in Nijmegen, Nederland. Packard Bell-producten worden bij alle grote retailketens verkocht. Meer informatie over Packard Bell vindt u op: www.packardbell.nl

Over Actebis

Actebis Computers B.V. is distributeur voor de Nederlandse ICT-, Consumer Electronics- en retailmarkt. Met ongeveer 70 medewerkers bedient Actebis de wederverkopers vanuit de sales- & marketingorganisatie in Nieuwegein en haar magazijn in Utrecht. Sinds 1994 kan men bij Actebis terecht voor onder andere componenten, complete pc's, netwerk- en retailproducten. Samen met Actebis Duitsland, Frankrijk, Denemarken, Noorwegen, Zweden en Oostenrijk vormt ze de Actebis Groep. De verkoopafdeling van Actebis is onderverdeeld in verschillende klantgroepen; e-shops, systembuilders, B2B (SoHo en SMB), retail-shops en retail-ketens. Hierdoor is het mogelijk om iedere klant persoonlijke aandacht te geven. Daarnaast zorgt veel kennis over de markt en de producten ervoor dat Actebis oplossingsgericht met de klant meedenkt. Voor meer informatie bezoekt u www.actebis.nl