Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

WINTERVAKANTIE MET HET HELE GEZIN EN TOCH VOLOP RELAXEN

BIJ CLUB MED ALLES INCLUSIEF; ZELFS DE SKIPAS!

Amsterdam, november 2008 ­ Club Med, de sportieve gezinsvriendelijke reisorganisatie met ruim 20 all-inclusive skibestemmingen, zorgt tijdens de skivakantie voor het hele gezin. Van skipas tot snacks en drankjes op de piste, van snowboardles tot sauna en van kinderopvang tot Nederlandstalige skileraar... Bij Club Med wordt alles geregeld; dat betekent met z'n allen genieten van een echte uitrustvakantie met volop tijd voor relaxen en gezelligheid met elkaar. Bovendien is de vakantie vóóraf betaald, de skipas inclusief en zijn er dus geen bijkomende kosten terplekke. Een prettige bijkomstigheid. Zeker in tijden waarin de kosten van skipassen blijven stijgen. (bron: Telegraaf)

All-inclusive op de bergtop
Alle ruim 20 skibestemmingen van Club Med bieden skivakanties volgens de typische Club Med all-inclusive formule aan: liftpas, ski-, snowboard- en langlauflessen van de beste instructeurs zijn geheel kosteloos. Wintersportliefhebbers hoeven zich dus niet druk te maken om de stijgende tarieven voor skipassen. Want ook in bestemmingen als het Franse Val d'Isere zijn de passen inclusief. Daarbij beschikken een aantal bestemmingen over eigen bergrestaurants met royale zonneterrassen op de pistes en 'beneden' bestaat er de mogelijkheid om te fitnessen, te zwemmen of te ontspannen in de sauna. De perfecte wintersport zonder zorgen: niet in de rij staan voor de kassa, heerlijk lunchen en dineren. Kortom; genieten van alles wat Club Med aan faciliteiten te bieden heeft.

Talloze kinderfaciliteiten en kids for free
Club Med denkt mee met ouders met kinderen van alle leeftijden. Zo biedt Club Med de Baby Club Med®, een paradijs voor baby's van 4 t/m 23 maanden en is reizen en verblijven voor kinderen van 0 t/m 23 maanden gratis. In de Petit Club Med® kunnen peuters van 2 tot 3 jaar terecht en het verblijf voor kinderen in deze leeftijdscategorie is op bepaalde data in enkele Clubdorpen ook gratis*. De Mini Club Med® biedt vele creatieve en sportieve mogelijkheden voor kinderen van 4 t/m 10 jaar. Tieners van 11 t/m 17 jaar kunnen zelfstandig hun gang gaan in de Juniors' Club Med®.

Nederlandse skileraren in het Zwitserse Wengen
Een voorbeeld van een prachtige all-inclusive bestemming van Club Med is het Zwitserse Wengen. Wengen is al sinds de jaren dertig populair onder wintersporters. Het geluid van sledebellen is niet weg te denken uit dit skigebied; iets wat een nostalgische elegantie met zich meebrengt. Daarnaast biedt Wengen tegenwoordig nog meer. Zo zijn er tijdens de schoolvakanties Nederlandse skileraren en G.O's van Club Med aanwezig om de Nederlands sprekende kinderen op weg te helpen op de piste.


* Kijk voor alle actievoorwaarden en kindertarieven op www.clubmed.nl of bel 0900-202.03.06 (10cpm).

Club Med staat voor Club Méditerranée. Onder die naam startte de Vlaamse sportman Gerard Blitz in 1949 een luxe vakantieformule met veel aandacht voor sportieve activiteiten. De organisatie heeft sindsdien een stormachtige groei meegemaakt. Uniek is de all-inclusive formule, waarbij gasten in een vaste prijs niet alleen hun verblijf betalen, maar ook alle activiteiten, de exquise maaltijden en vaak ook alle drankjes. Clubdorpen verrezen overal ter wereld en sinds de jaren tachtig kun je zelfs vakantie vieren op een imposant luxe zeilschip, de Club Med 2. De laatste jaren staan in het teken van een hernieuwde en grootschalige upgrading van het ­ in Parijs beursgenoteerde ­ merk. Club Med bezit na bijna zes decennia groei, nu over meer dan 80 Clubdorpen in alle werelddelen en G.O® (gentil organisateurs, ofwel medewerkers) met 100 nationaliteiten en 30 voertalen. Club Med kan zich met recht de grootste sportschool ter wereld noemen; er zijn maar liefst 60 verschillende takken van sport te beoefenen. De nieuwe en vernieuwde Clubdorpen zijn allen voorzien van de modernste faciliteiten, een keuken van ongekend hoog niveau en een ruime keuze uit sportieve -, culturele ­ en kinderevenementen. Voor meer informatie zie: www.clubmed.nl