Veel animo voor deelname aan VSK België Publicatiedatum: 27-11-2008
Tot eind van dit jaar kunnen bedrijven die willen exposeren op VSK België nog gebruik maken van de 'vroegboekkorting'. VSK België 2009 wordt van 19 tot en met 21 november gehouden in Tour&Taxis in Brussel. Uit het aantal inschrijvingen blijkt dat de markt gelooft in een gespecialiseerde en professionele installatiebeurs in België. Eén jaar voor beurs zijn drie van de vier beschikbare hallen vol. Naar verwachting zal de eerste editie ruim 120 exposanten tellen. Op dit moment hebben tachtig bedrijven zich ingeschreven en zijn er dertig standlocaties in optie gegeven.

De Nederlandse beursorganisator VNU Exhibitions lanceerde VSK België begin dit jaar. Hieraan was uitgebreid marktonderzoek voorafgegaan, waaruit bleek dat driekwart van de installateurs positief staat tegenover een professionale vakbeurs. Zeven van de tien ondervraagden geven aan dat beurzen voor hen het belangrijkste medium zijn om zich te oriënteren op materialen en nieuwe leveranciers.

VSK België richt zich met verwarming, sanitair, klimaatregeling en koudetechniek specifiek op de installatiebranche. Bijzondere aandacht is er voor thema's als strenger wordende regelgeving, duurzaam & klantgericht bouwen, domotica en renovatie & onderhoud.


VSK België wordt georganiseerd door VNU Exhibitions Europe dat in Nederland marktleider is met de beurzen VSK, Elektrotechniek, Hout, Licht & Architectuur, GEVEL, Bouw & ICT en de Internationale Bouwbeurs.

Kijk voor meer informatie op www.vskbelgie.be