Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Nieuw masterclass programma voor online professionals

NEDSTAT ACADEMY EN LECTRIC INTERNETOPLEIDINGEN STARTEN SAMENWERKING

Amsterdam, 16 oktober 2008 - LECTRIC Internetopleidingen gaat samen met Nedstat Academy masterclasses organiseren op het gebied van behavioral targeting. Doel van de masterclasses is internet marketeers opleiden om efficiënt bezoekersgroepen te targetten en marketing rendement te maximaliseren. De Masterclasses brengen strategie, praktijk en rendement van gerichte online marketing bij elkaar. Marketing managers leren de meest waardevolle bezoekers te identificeren, alerter te reageren op de voorkeuren van consumenten en online content en campagnes gerichter aan te bieden.

Jasper Wolters, managing director van LECTRIC Internetopleidingen: "LECTRIC Internetopleidingen is verheugd over de samenwerking met Nedstat Academy. Door onze kennis te bundelen zijn we nog beter in staat om online marketeers te helpen het rendement van hun marketing inspanningen te verhogen."

De eerste Masterclass vindt plaats op 28 november 2008 in de boardroom van de Rembrandt Toren te Amsterdam. Deze dag leren online marketeers door een scherpere online propositie, gepersonaliseerde campagnes en inzicht in specifiek bezoekersgedrag meer conversie te realiseren. De praktische inzichten zijn direct toepasbaar in de eigen internet strategie.

Deelnemers kunnen zich aanmelden op http://www.nedstatacademy.nl/masterclass-targeted-marketing.

Over Nedstat Academy
Nedstat Academy is onderdeel van Nedstat; Europees marktleider in website analytics. Nedstat Academy verzorgt inspirerende cursussen van één dag onder leiding van ervaren experts. De cursussen zijn praktijkgericht, intensief en bieden deelnemers direct toepasbaar resultaat. Dagelijks profiteren marketeers in heel Europa van onze kennis om structureel hun online business te verbeteren.

Over LECTRIC Internetopleidingen
LECTRIC Internetopleidingen biedt verspreid over zeven thema's ruim 45 internetopleidingen voor marketing- en communicatiespecialisten, webprofessionals en internetmanagers. De opleidingen van LECTRIC kenmerken zich door de volgende begrippen: maatwerk, praktijkgericht, individuele benadering en gedragsvarianten. LECTRIC Internetopleidingen brengt u en uw organisatie verder met internet.