Gemeente Almere

IkbouwmijnhuisinAlmere op de Woningbeurs RAI Amsterdam

20-11-2008

Wie op zoek is naar een woning kan op eind november twee dagen lang ideeën opdoen. Op 29 en 30 november vindt in Amsterdam de woningbeurs plaats. Ook de gemeente Almere is aanwezig.

In onze `IkbouwmijnhuisinAlmere-stand' vindt u niet alleen informatie over het zelf bouwen van uw huis, maar kunt u gelijk aan de slag! Een architect zet uw ideeën over het ideale huis om in een eerste schets en een programma van eisen.

Architecten schetsen huis
In de stand van IkbouwmijnhuisinAlmere kunt u informatie op maat inwinnen bij de medewerkers van de Kavelwinkel, en kunt u verkoopinformatie krijgen over het aanbod van kavels in Almere. Daarnaast is gelegenheid om uw ideeën voor te leggen aan één van de aanwezige architecten. Zij kunnen uw wensen ter plekke vertalen in een ruwe schets of een programma van eisen, en advies geven over het ontwerpen van uw eigen huis.

Almere maakt zelfbouw aantrekkelijk
Het bevorderen van particulier opdrachtgeverschap is een prioriteit van de gemeente Almere. Ieder jaar geeft de gemeente gemiddeld 100 kavels uit op verschillende locaties en in verschillende prijsklassen. Door `IkbouwmijnhuisinAlmere' kan iedereen zijn eigen huis te bouwen: alleen of in een groep, groot of klein, vrijstaand of aan elkaar.

Beursinformatie
Nationale Woningbeurs
Locatie: RAI Amsterdam, Hal 11
Datum: 29 nov 2008 t/m 30 nov 2008
Openingstijden: 10:00-17:00 uur
Toegangsprijs: gratis
Meer informatie over de beurs op www.Woningbeurs.nl

Link(s)


* Woningbeurs RAI Amsterdam