Provincie Friesland

PERSUITNODIGING

Nummer: PU 062
Datum: 11 november 2008

Transport en plaatsing houten brug Akkerwinde

Op zaterdag 29 november vindt vanaf 21.00 uur het transport en de plaatsing van de houten brug Akkerwinde in Sneek plaats. Een uniek bouwproject dat een landmark is voor de provincie Fryslân en de stad Sneek. Voor de start van het transport en de plaatsing is er om 19.30 uur een persconferentie in het projectbureau Rijksweg 7 Sneek.

Tijdens deze persconferentie zullen gedeputeerde P. Adema, wethouder T. Metz en de heer J. de Ruig, directeur Wegen en Verkeer van Rijkswaterstaat Noord Nederland onder andere vertellen wat dit project zo bijzonder maakt. Daarnaast zullen technici uitleggen wat er gaat gebeuren tijdens de plaatsing van de houten brug. Ook zijn aannemer Schaffitzel, architect OAK( ONIX en Achterbosch Architectuur) en de fabrikant en leverancier van Accoya® hout,Titan Wood aanwezig om vragen te beantwoorden.

Kort programma
19.00 uur: ontvangst in het projectbureau
19.30 uur: start persconferentie
20.30 uur: gelegenheid tot het stellen van vragen
21.00 uur: start transport en plaatsing

U bent van harte welkom hierbij aanwezig te zijn.

Aanmelden
Wij horen graag of u aanwezig bent bij de persconferentie en het transport/plaatsing van de houten brug Akkerwinde. U kunt zich tot donderdag 20 november aanmelden bij mevrouw A. van der Woude via het e-maildres a.vanderwoude@fryslan.nl . Als u zich heeft aangemeld ontvangt u zo snel mogelijk een bevestiging. Neemt u deze bevestiging alstublieft mee.

Voor vragen kunt u contact opnemen met mevrouw. A. van der Woude, telefoon: 058-2925393. Wilt u meer weten over Accoya® dan kunt u contact opnemen met de heer WillemJan Bluyssen van Titan Wood, telefoon: 06 22240930 Kijk voor meer informatie over de houten brug op www.a7sneek.nl. Daar kunt u onder ander het boekje 'Het lef bij Sneek' downloaden.

BELANGRIJK!: Mocht het glad zijn of harder waaien dan windkracht 4 dan gaan het transport en de plaatsing niet door. Mocht de plaatsing niet doorgaan, dan maken wij dit bekend op de website www.a7sneek.nl en stellen wij u per mail zo snel mogelijk op de hoogte.

Datum en tijd: Zaterdag 29 november 19.00 uur
Locatie: Projectbureau Rijksweg 7, Zuidwesthoekweg 11 in Sneek


---- --