TROS

Afdeling Marketing & Communicatie
Hilversum, 25-11-2008

Televisie
TE LEUK OM WAAR TE ZIJN
Uitzending zaterdag 29 november
Nederland 3/Z@PP - 19.00 uur

SJAAK BRAL EN ANTJE MONTEIRO IN TE LEUK OM WAAR TE ZIJNϤ

Aanstaande zaterdag wordt het in TE LEUK OM TE WAAR TE ZIJN weer een felle strijd om de punten, want teamcaptain Horace Cohen heeft sterk vrouwelijk gezelschap: musical-zangeres Antje Monteiro neemt naast hem plaats achter de desk. Zij nemen het op tegen Jan Smit en cabaretier Sjaak Bral, die met zijn droge Haagse humor de lachers op zijn hand krijgt.

Jan Smit krijgt het in deze aflevering voor elkaar zijn vriendin Yolanthe jaloers te maken. In de 'sterke verhaal-ronde' vertelt hij over zijn date met topmodel Doutzen Kroes na het winnen van de Televizier-ring in 2005 voor het programma 'Gewoon Jan Smit'. Horace en Antje moeten raden of Jan de waarheid spreekt, terwijl Yolanthe in spanning afwacht...

De teams laten zien wie de beste kijk heeft op homevideo's en feilloos kan bepalen of een filmpje echt gebeurd is of dat ze genept worden. Iedereen staat in ieder geval weer op scherp in deze nieuwe aflevering van TE LEUK OM WAAR TE ZIJN, zaterdag 29 november om 19.00 uur bij de TROS op Nederland 3.

Voor meer informatie: www.tros.nl/teleukomwaartezijn.