Atradius maakt finalisten van de 'Atradius Growth Strategy of the Year Award' bekend

04/12/2008 15:17

PR Newswire

AMSTERDAM, December 4 /PRNewswire/ -- Atradius, een van 's werelds vooraanstaande kredietverzekeraars en één van de belangrijkste sponsors van de European Business Awards 2009, maakt de tien finalisten van de 'Atradius Growth Strategy of the Year Award' bekend.

De Atradius Growth Strategy Award is een belangrijke categorie binnen het prestigieuze European Business Awards programma, dat uitmuntendheid en innovatie in het Europese bedrijfsleven erkent en beloont. De Atradius Award is voor de organisatie die het best een opmerkelijke groei van de omzet, de winst en het marktaandeel wist te realiseren via een organische groeistrategie, dus groei die niet verworven werd via overnames of fusies.

De tien finalisten voor de Atradius Award ontvangen de Ruban d'Honneur 2009, als erkenning voor de uitstekende resultaten die ze via hun groeistrategieën hebben bereikt.

De winnaars van de Ruban d'Honneur 2009 van de 'Atradius Growth Strategy of the Year Award' zijn:

Ashtead Plant Hire Company Limited (A-Plant) - Verenigd Koninkrijk

Bright Grey - Verenigd Koninkrijk

De Nederlandse Energie Maatschappij B.V. - Nederland

GYS - Frankrijk

Huxley Associates - Nederland

Mellon Poland Sp.zo.o - Polen

Petroleum Experts Ltd - Verenigd Koninkrijk

TotalPDA Ltd - Verenigd Koninkrijk

Webhelp - Frankrijk

Webmart Ltd - Verenigd Koninkrijk

"Ondanks de huidige economische omstandigheden hebben de winnaars van de Ruban d'Honneur aangetoond dat het Europese bedrijfsleven nog steeds erg actief is. Het zijn opmerkelijke voorbeelden van uitzonderlijke organisaties, voor wie een combinatie van uitmuntendheid, 'best practices' en innovatie de sleutel tot succes zijn gebleken. Wij wensen alle winnaars van de Ruban d'Honneur ook voor de toekomst alle succes ", verklaarde Isidoro Unda, Atradius van CEO.

De winnaars van de Ruban d'Honneur 2009 in de categorie
'Atradius Growth Strategy of the Year Award' zullen nu officiële presentaties en interviews geven voor een panel van vooraanstaande academici, staatshoofden, industriëlen, ondernemers en mediacommentatoren uit de 27 Europese lidstaten. De presentaties en interviews zullen plaatsvinden op 28 januari 2009 in de kantoren van Atradius in Rome. De overall winnaar van de 'Atradius Growth Strategy of the Year Award' wordt bekendgemaakt tijdens de slotceremonie op 7 april 2009 in Rome in aanwezigheid van vertegenwoordigers van Europese topbedrijven, politici en de media.

Over Atradius:

De Atradius Groep biedt kredietverzekeringen, borgstellingen en incassodiensten en is actief in meer dan 40 landen. Met premie-inkomsten van in totaal 1,8 miljard euro en een marktaandeel van 31 procent van de kredietverzekeringssector dragen de producten bij aan de groei van bedrijven wereldwijd door hen te beschermen tegen het risico van wanbetaling bij het verkopen van producten en diensten op krediet. Met 160 kantoren heeft zij toegang tot kredietinformatie van meer dan 52 miljoen ondernemingen op basis waarvan 22.000 kredietlimietbeslissingen per dag worden genomen.

Over de European Business Awards:

De European Business Awards is een autonome organisatie die werd opgezet door en ondersteuning geniet van vooruitdenkende organisaties waaronder Atradius, RSM International, bigmouthmedia, Infosys en The Wall Street Journal Europe. De ondersteunende bedrijven begrijpen ten volle het belang - voor onze welvaart op lange termijn - van het bevorderen en het onderschrijven van bedrijfssuccessen in de hele Europese Unie.

http://www.atradius.com

Bijkomende informatie: Atradius Corporate Communications & Marketing, Christine Gerryn, Tel.: +31-20-553-2047, E-mail: christine.gerryn@atradius.com






-