Mojo Concerts

Anouk sluit 2008 af in Amsterdam

Alsof Anouk er maar geen genoeg van kan krijgen! Na eerder dit jaar tot tweemaal toe het Arnhemse Gelredome op zijn kop te hebben gezet met een ijzersterke uitverkochte show verzet onze ongekroonde rockdiva haar bakens richting Amsterdam. Want met het optreden in haar huidige woonplaats wil ze het uiterst succesvolle jaar afsluiten met een intiem optreden in de hoofdstedelijke Heineken Music Hall.

Haar recente album Who's Your Momma markeerde de comeback van Anouk. Gewapend met een stapeln nieuwe songs van de hand van o.a. Remon Stotijn (van Postman), haar vaste schrijfpartner Bart Veen en Anouk zelf toog ze naar Amerika vorig jaar zomer. In het land van de onbegrensde mogelijkheden werkte ze nauw samen met sterproducer Glen Ballard. Het resultaat mocht er zijn en inmiddels is Who's Your Momma met platina beklonken. Sluit 2008 samen af met Anouk!

Het voorprogramma is in handen van de Amsterdamse rockbelofte Voicst.

Let op: op woensdag 10 september start om 10.00 uur de presale van dit concert via Live Nation. Live Nation leden krijgen tot vrijdag 12 september 17.00 uur, dus vóór de reguliere kaartverkoop, de gelegenheid kaarten voor het Anouk concert te bestellen. Ga voor meer info naar www.livenation.nl/anouk-amsterdam.

Donderdag 4 december 2008
Heineken Music Hall - Amsterdam Zuidoost
Entree: ¤ 39,- (exclusief servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop begint zaterdag 13 september om 10.00 uur via de grotere postkantoren, de grotere Free Record shops, VVV's en GWK's, 0900 300 1250 (45 cpm), AUB Ticketshop en de bekende voorverkoopadressen.