Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Den Haag, 3 december 2008

Eigen rubriek Van Aartsen op Den Haag FM

Burgemeester Jozias van Aartsen heeft vanaf 5 december een eigen rubriek op het radiostation Den Haag FM 92,0. De burgemeester geeft in 'Aartse Zaken' zijn kijk op actuele zaken in de stad.

De eerste uitzending is op vrijdag 5 december tussen 12.00 en 13.00 uur in het programma "Studio Haagsche Bluf". De Haagse burgemeester, bijna een jaar in functie, zal rechtstreeks vanuit de Den Haag FM-studio in het winkelgebied Haagsche Bluf ingaan op belangrijke, nieuwe, maar ook leuke onderwerpen uit de stad en de gemeentepolitiek.

Hagenaars hebben de mogelijkheid om ook vragen te stellen door rechtstreeks naar de studio te bellen of te e-mailen. De burgemeester toont hiermee aan dat het contact met burgers op allerlei manieren wordt gezocht. "Den Haag FM is onze Haagse zender, ik ga graag naar de glazen studio in de binnenstad om in gesprek te gaan over onze levendige stad."

Op werkdagen van 07.00 tot 19.00 uur komen alle Den Haag FM programma's live uit de 'etalagestudio' in winkelgebied Haagsche Bluf in het centrum van Den Haag. Voorbijgangers kunnen daar ook 'radio kijken'. Het station is ook 24 uur per dag live via internet te beluisteren: www.denhaagfm.com.

Den Haag FM is net als Den Haag TV, de kabelradiokanalen Den Haag Totaal en Den Haag FM 95.9 en het radiostation voor jongeren FunX onderdeel van Stadsomroep Den Haag.

/////



Ingezonden persbericht