Politie Limburg-Noord

Politie onderzoekt vermissing man Weert


Datum: 5-12-2008
Tijd bericht: 14:21
Plaats: Weert
De politie is dringend op zoek naar de verblijfplaats van de 27-jarige Ivo van Eerd uit Weert. Van hem is sinds vrijdag 14 november niets meer vernomen.

Signalement
Ivo heeft een lang, smal postuur en is circa 1,96 m. lang. Hij heeft blauwe ogen en donkerblond haar en draagt het wat langer dan op de foto te zien is. Hij draagt vermoedelijk een groene suède jas, een spijkerbroek, een grijs vest, en bruine sportieve schoenen. Hij had een vaal gele rugzak bij zich. De rugzak heeft een trechtervorm en is onder breder dan boven en is wit met geel van kleur. De ritsen en hengsels zijn zwart en aan beide zijkanten van de rugzak zijn zwarte netjes bevestigd . Mogelijk had Ivo zijn fiets bij zich op de dag van de verdwijning. Het gaat hier om een oud model herenfiets van het merk Gazelle voorzien van handremmen in de kleur bruin.

Mobiele telefoon
Op vrijdag 14 november werd door een visser de mobiele telefoon van Ivo gevonden in de nabijheid van de visvijver in het Ijzerenman gebied in Weert. De politie wilt graag in contact komen met deze visser en vraagt zich te melden. Heeft u Ivo na vrijdag 14 november nog gezien, of weet u waar hij nu is, neem dan contact op met de politie Limburg Noord via het telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

De politie is in het bezit van een foto van de vermiste persoon die u kunt opvragen bij de afdeling communicatie van de politie Limburg Noord.