RTL Group

Aandacht voor boot en omgeving in 'Yacht Vision' bij RTL 4

In een nieuw seizoen van Yacht Vision bij RTL 4 is er uitgebreid aandacht voor gevarieerde vaargebieden. Presentatrice Vivian Slingerland ontdekt in iedere aflevering een vaargebied en wordt door kenners zoals de havenmeester of een wedstrijdzeiler rondgeleid langs de mooiste plekjes. In de eerste aflevering op zaterdag 6 december is een rol weggelegd voor zanger Wolter Kroes. Hij laat zijn boot zien en vaart samen met zijn gezin én Yacht Vision door Amsterdam en Muiden.

Verder komen als vanouds de nieuwste modellen zeiljachten, sloepen en motorboten voorbij. Maar in dit nieuwe seizoen is er ook aandacht voor de occasions in De Occasionshow. Hierin staat het wensenlijstje centraal van iemand die op het punt staat een gebruikte boot te kopen. Epco Ongering gaat op pad en komt aan de hand van het lijstje van de botenliefhebber terug met drie passende occasions.

In de rubriek De Staat van het Water draait het om de wereld van watersporters en bootbezitters in de breedste zin van het woord. Vaarbewijzen, milieu, tips en veiligheid komen ruim aan bod met als doel de vaarliefhebber zo uitgebreid mogelijk te informeren. Verder staan Epco en Vivian weer garant voor de nodige tips en adviezen bij het onderhouden óf kopen van een eigen vaarvoertuig.

Uitzending Yacht Vision: elke zaterdag, vanaf 6 december van 17.30 uur tot 18.00 uur bij RTL 4.

Website: yachtvision.nl

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Roos Franssen, RTL Nederland communicatie via tel. 035-671 8624 of via roos.franssen@rtl.nl.