Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Amsterdam, dinsdag 7 october 2008

RICHARD DURAND EINDELIJK WEER IN NEDERLAND

Na een zeer bewogen jaar, waarbij Richard Durand meerdere malen de wereld rond heeft gevlogen voor zijn optredens, is de dj/ producer dan eindelijk weer in eigen land te zien. Zaterdag 6 december vindt in de Utrechtse Jaarbeurs het gloednieuwe Dance event Essence plaats, georganiseerd door Alda Events en Veronica Magazine. Richard Durand is naast o.a. Armin van Buuren, de nummer 1 DJ van de wereld en Rank 1 Live op het mainstage podium te vinden.

In nog geen paar jaar heeft Richard Durand de wereld aan zijn voeten liggen. Na zijn doorbraak "Make Me Scream", vervolgde een aantal succesvolle remixen voor de Tiësto hitproducties "Lethal Industrie", "Flight 643" en "Break My Fall". Afgelopen jaar leverde hij een remix af voor de hit "In and Out of Love" van Armin van Buren ft. Sharon den Andel.

Richard Durand heeft zijn miles flink kunnen opwaarderen bij de wereldwijde vliegmaatschappijen. Afgelopen paar maanden tourde hij onder andere door Australie, India en China. Tijdens laatst genoemde heeft hij tevens Mongolie aangedaan, waarbij hij de eerste westerse dj ooit was. Dit resulteerde in een zeer bijzondere ervaring. Zijn residentie voor Judgement Sundays op Ibiza was een waar succes en gaat volgend jaar weer zijn vervolg krijgen.

Zijn optreden tijdens Essence, geeft na zijn vele reizen eindelijk weer een thuiswedstrjd gevoel. Een perfect evenement om het jaar zijn einde te laten naderen. Meer informatie: www.richarddurand.com

//////EINDE PERSBERICHT//////
(