Politie Gelderland-Midden

Regionaal

---

Verkeersongeval A325: snelweg tijdelijk afgesloten
Publicatiedatum: 6-12-2008 13:25:58

ELST - Bij een verkeersongeval op de provinciale weg A325 richting Arnhem ter hoogte van Elst, zijn drie mensen gewond geraakt. Twee (een man en een vrouw) zijn naar het Rijnstateziekenhuis in Arnhem overgebracht, een andere man laat zich onder doktersbehandeling stellen. De politie kreeg de melding van het ongeval op 6 december rond 12.25 uur.

De verkeersongevallendienst van de politie Gelderland-Midden stelt een onderzoek in naar de toedracht van de kop-staartbotsing waarbij zes voertuigen betrokken waren; deze moeten allen afgesleept moeten worden.

Afsluiting
Als gevolg van het ongeval is de A325 richting Arnhem vanaf knooppunt Ressen afgesloten. Verkeer richting Arnhem wordt omgeleid via de autosnelweg A15 en de autosnelweg A50. De afsluiting zal naar verwachting (maar onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden) tot ongeveer 15.15 uur duren. Verkeersdeelnemers worden opgeroepen de A325 richting Arnhem voorlopig te mijden en een alternatieve route te nemen.

NOOT AAN DE REDACTIE -De personalia van de betrokkenen zijn op dit moment niet bekend. Deze zullen zo snel mogelijk via deze site bekend worden gemaakt (ofwel vandaag, ofwel morgen).

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3050 tot 15.00 uur