Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district

Bergen op Zoom , 06-12-2008

Slaperige dronken snorfietser aangehouden

ROOSENDAAL: Een 22-jarige man uit Schijf is vannacht omstreeks 03.20 uur op de Zundertseweg aangehouden nadat hij met zijn snorfiets tegen een paal was gereden. Bij aankomst van de politie lag hij op de vluchtheuvel te snurken. Hij bleek niet alleen erg slaperig maar ook erg dronken te zijn. Hij had naar eigen zeggen 5 biertjes en een fles Bacardi gedronken. Hij heeft een bekeuring gekregen.

Dronken man aangehouden in Roosendaal

ROOSENDAAL: Vannacht is tijdens het horecatoezicht in Roosendaal omstreeks 01.05 uur op de Markt een 20-jarige Roosendaler aangehouden die niet voldeed aan de vordering van de agenten om het centrum te verlaten. Hij was door de agenten aangesproken omdat hij samen met vrienden agressief reageerde naar medewerkers van een horecazaak .Ze waren daar kennelijk buiten gezet Hij bleek zodanig onder invloed van alcohol te zijn dat hij pas vanmorgen gehoord kon worden. Hij kon zich er niet veel meer van herinneren. Wist nog wel dat hij voordat hij naar de stad ging ingedronken had en daarna nog diverse soorten sterke drank had ingenomen.

Winkeldieven betrapt in Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM: Vrijdagavond is omstreeks 18.40 uur in een supermarkt aan de Burg. Van Hasseltstraat een 21-jarige man uit Bergen op Zoom betrapt op winkeldiefstal. De winkeldief had een pakket Nashua CD's (tien stuks) en een Campina Bosvruchten onder zijn trui gestopt en niet afgerekend bij de kassa. Het kostte het personeel nog de nodige moeite om de man tegen te houden. Hij werd door twee medewerkers naar de grond en onder controle gebracht. De verdachte kan een
proces-verbaal tegemoet zien.

In dezelfde winkel werd zaterdagmiddag een 41-jarige vrouw uit Bergen op Zoom betrapt op winkeldiefstal. Zij had levensmiddelen met een waarde van 15 euro gestolen. Ze had onder meer pakjes drinken, vleeswaren en kattenvoer in haar tas gestopt en niet afgerekend.

Schoorsteenbrand slaat over op dak

ROOSENDAAL: De brandweer heeft vrijdagavond omstreeks 21.00 uur een schoorsteenbrand aan de Diamantdijk geblust. De brand veroorzaakte ook schade aan het dak. De brandweerlieden waren er snel bij en hebben de brand die gedeeltelijk onder het dak zat geblust.

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 06-12-2008 15:41 | © Regio Midden en West Brabant |