Ingezonden persbericht


Persbericht:

Spirituele Schot reist van Nederland naar Nepal met 100 Messages of Spirit!

Op 6 december 2008 vertrekt Mark Macdonald van de Spirit Qi Qigong school te Tilburg op een spirituele ontdekkingsreis reis door India en vervolgens door naar Nepal doormiddel van het reizen met treinen, bussen, taxi's, riksja's (en een hele goeie paar wandelschoenen). Tijdens de reis draagt hij als 'Boodschapper' 100 gesponsorde en gezegende Tibetaanse gebedsvlaggen met zich mee.

De taak van Macdonald is om tijdens de reis langs de vier heiligste Boeddhistische pelgrimscentra in het Indische subcontinent, de vlaggen te laten inzegenen door zoveel mogelijk monniken, lama's, goeroes en yogi's, om ze uiteindelijk op Nieuwjaarsdag 2009 op te hangen bij het World Peace Pagoda in Pokhara, Nepal.

De intentie van 'Messages of Spirit' is om het bewustzijn van de gezamenlijke kracht van goede wil en positief denken te helpen verhogen.

Het sponsoren van een gebedsvlag helpt de gevluchte Tibetaanse Monnikken in Nepal die als thuiswerkers de gebedsvlaggen maken. Ook draagt de inzameling van het geld bij aan onderwijs voor de vele straatkinderen van Nepal door een samenwerking met de 'Child Welfare Scheme' te Pokhara, Nepal. Kijk voor meer info op: http://www.cwsuk.org/news/flying_the_cws_flag/

Dit is uw kans om onderdeel van deze ongelofelijke spirituele reis te zijn en het nieuwe jaar te beginnen wetende dat de winden van de Himalaya de berichten met uw positieve gedachten en gebeden voor welzijn en geluk voor u, uw dierbaren en de gehele mensheid, dragen.

Wilt u meer weten, kijk dan op: www.messagesofspirit.org of neem contact op met Dhr. Macdonald zelf op: 013 - 54 54 929 of 06 - 17 200 210, e-mail info@spiritqi.com