Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -
Afzien en doorbijten op het strand
Vijfde Rabobank Beach Challenge

Hoofddorp, 17 november 2008 - Op zaterdag 6 december wordt voor de vijfde keer de Rabobank Beach Challenge gereden. Deze zware strandrace voor mountainbikers over 46 kilometer start om 10.30 uur op de boulevard van Scheveningen. Vanaf de boulevard rijden de deelnemers naar Noordwijk, waar ze zullen keren om weer terug te gaan naar de finish in Scheveningen. Het race en MTB magazine Fiets sponsort het evenement.

De editie van 2007 stond in het teken van het afscheid van Michael Boogerd en had te kampen met slechte weersomstandigheden. Toch gingen ruim 800 deelnemers de uitdaging aan en trotseerden het strand. De grootste tegenstander bleek echter de wind, die met kracht 9 tekeerging. Uiteindelijk kwam Ramses Bekenk als eerste over de finish. Michael Boogerd nam afscheid van zijn thuispubliek met een 31ste plaats. De Rabobank Beach Challenge is geschikt voor zowel recreatieve als wedstrijdrijders. Voor de recreatieve rijders dus een stimulans om er een tandje bij te zetten. De inschrijfkosten bedragen ¤ 22,50, inclusief Champion Chip voor tijdsregistratie, reserveringskosten, gratis parkeren bij BKS Parking en bevoorrading onderweg. De inschrijving sluit ongeveer 10 dagen vóór het evenement.

Meer informatie is te vinden op www.beachchallenge.info.

Over Sanoma Men's Magazines
Sanoma Men´s Magazines (SMM) is uitgever van AutoWeek, Belegger.Magazine, Computer Idee (50%), De Nationale Botenbank, Duck Out, Fiets, FietsActief, FORMULE 1 RaceReport, Gamer.Magazine, Golfers Magazine, GOLFjournaal, GolfNieuws, Grasduinen, GTO, hockey.nl, James, KIJK, MOTO73, MOTOR, Motorjacht, Revu, Panorama, Playboy, Procycling, Sportweek, Start met Wielrennen, Triv', Truckstar, TV Film, Zeilen, Zo Zit Dat en talloze succesvolle websites, waaronder autotrader.nl, insidegamer.nl, AutoWeek.nl, Belegger.nl, Playboy.nl en Gamer.nl. Sanoma Men's Magazines is een 100% dochter van Sanoma Uitgevers. Voor meer informatie over Sanoma Men's Magazines: www.smm.nl.

Over Sanoma Uitgevers
Sanoma Uitgevers B.V. is met bijna 80 publiekstijdschriften (inclusief bijbehorende extensies en evenementen) en ruim 200 websites de grootste multimediale uitgever in Nederland. In 2007 haalden Sanoma Uitgevers en haar dochters en deelnemingen - Sanoma Magazines Netherlands - een omzet van 539,8 miljoen euro. In Hoofddorp werken circa 1100 medewerkers op redacties en ondersteunende afdelingen. Bij de dochterondernemingen Sanoma Men's Magazines, Jonge Gezinnen, Mood for Magazines en ilse media werken nog eens ruim 750 medewerkers. Meer informatie over Sanoma Uitgevers: www.sanoma-uitgevers.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met (

Ingezonden persbericht