Nederlandse Moslim Omroep

Persbericht De Zevende Hemel


4 december 2008

Belgische hitsensatie doet Nederland aan voor "De Zevende Hemel"

Op zaterdag 6 december komt de Belgisch-Marokkaanse zanger Brahim Attaeb (24) naar Amsterdam om op te treden in het jongerenprogramma De Zevende Hemel. Naar aanleiding van het islamitisch offerfeest op 8 december is het thema van deze week 'offeren in verschillende geloven'. De jonge gasten, van verschillende religies en levenswijzen, zullen vertellen wat en op welke manier zij offeren, hoe een ritueel er bij hen uit ziet en hoe ze er anno 2008 betekenis aan geven.

Brahim was één van de favorieten tijdens de talentenjacht van het Belgische Idols en eindigde uiteindelijk op de vierde plaats. Brahim kreeg meteen een platencontract aangeboden. In 2006 nam hij deel aan Eurovisie Songfestival waar hij opnieuw een opvallende verschijning was. Zijn derde CD Evolution is een feel good-album met prachtige teksten en melodieën. Brahim heeft er een internationale sound aan gegeven en zo heeft hij een CD geproduceerd die trots naast elke grote naam in andere landen mag staan! Klik hier voor meer info over Brahim!

Programma: De Zevende Hemel, jongerenradioprogramma Uitzending: zaterdag 6 december 2008 van 17.00 tot 18.00 uur op Radio 5 Daarna blijvend beschikbaar via de website