Gemeente Lingewaard


Verkeersmaatregel Bemmel - 7 december 2008 'Kerstmarkt Bemmel' Tijdens de Kerstmarkt in Bemmel op 7 december 2008 zijn de volgende wegen of weggedeelten in beide richtingen afgesloten voor voertuigen van 6.00 tot 18.00 uur:
Dorpsstraat vanaf Eltink radio/tv tot aan verfcentrum Mattijssen; Lidwinastraat vanaf apotheek Mediq tot aan de Dorpsstraat; Klappenburgstraat, vanaf Alt en Delate tot aan de Dorpsstraat; Dr. Poellstraat, vanaf parkeerterrein Super de Boer tot aan de Dorpsstraat;
Loostraat vanaf Poortman Mode tot aan de Dorpsstraat.

Verkeersmaatregel Huissen - 13 december 2008 'Huissen bij kaarslicht'

Tijdens het evenement Huissen bij kaarslicht op zaterdag 13 december 2008 zijn de volgende wegen of weggedeelten in beide richtingen afgesloten voor voertuigen tussen 18.00 uur tot 21.00 uur: Markt, vanaf de Stadsdam Langestraat Langekerkstraat Vierakkerstraat Doelenstraat Raadhuisplein Kloosterlaan Helmichstraat vanaf rotonde Stadswal.
Bij de ingang Helmichstraat staan verkeersregelaars. Zij laten alleen gemotoriseerd verkeer door dat gebruikt maakt van het terrein voor langparkeren Achter de Gracht.

Verwijderen voertuigen / wegsleepregeling
Een ieder wordt verzocht op de hierboven genoemde (delen van) wegen en tijdstippen geen voertuigen te parkeren en geparkeerde voertuigen tijdig van te voren te verwijderen/elders te parkeren. De wegsleepregeling is van toepassing; geparkeerde voertuigen worden op bovengenoemde wegen en tijden op kosten van de overtreder weggesleept.