Ingezonden persbericht


Alter Bridge is klaar voor Amsterdam

Na het vertrek van zanger Scott Stap besluiten de overgebleven bandleden van Creed niet bij de pakken neer te gaan zitten. In oud-The Mayfield Four-frontman Myles Kennedy vinden ze een nieuwe zanger en het blijkt het perfecte match. Het debuutalbum One Day Remains bezorgt Alter Bridge, de naam waaronder het nieuwe collectief opereert, meteen goud. De band haalt inspiratie uit de klassieke rock uit de jaren zeventig, maar heeft toch een strak modern en heavy geluid, waarin de melodie centraal staat.

Inmiddels is het tweede album Blackbird uit. Hierop de band laat horen nog hechter te zijn geworden. Gitarist Mark Tremonti en zanger Myles hebben dan ook gezamenlijk alle nummers geschreven. Live hebben de mannen van Alter Bridge ook bewezen perfect tot hun recht te komen. In januari stonden ze voor een uitverkochte 013 en in juni ging net als in Tilburg ook op Pinkpop het dak er af. Maak je klaar, zondag 7 december 2008 is Amsterdam aan de beurt.

Zondag 7 december 2008
Heineken Music Hall - Amsterdam Zuidoost
Entree: ¤ 34 (exclusief servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop begint zaterdag 5 juli om 10.00 uur via www.livenation.nl, de grotere postkantoren, de grotere Free Record shops, VVV's en GWK's, 0900 300 1250 (45 cpm), AUB Ticketshop en de bekende voorverkoopadressen. Of bestel online kaarten hier.

===============================================
Please do not remove the following line:
MessageCode=76KD0H77027
===============================================