Politie Brabant-Noord

Werken bij de politie

Alcoholcontrole

's-Hertogenbosch, Schijndel, Mill, Sint Oenderode, 07-12-2008

's-Hertogenbosch - Zaterdagavond/nacht heeft de politie een alcoholcontrole gehouden op de Vlijmenseweg en de Hekellaan in 's-Hertogenbosch. In totaal moesten 526 bestuurders blazen. Vijf van hen werden betrapt op rijden onder invloed (drie op de Vlijmenseweg en twee op Hekellaan). Zij kregen een proces-verbaal en een rijverbod. Twee andere bestuurders kregen een proces-verbaal omdat zij zonder rijbewijs reden.

Schijndel - Op de Bosscheweg in Schijndel moesten in de nacht van zaterdag op zondag tien bestuurders blazen. Geen van hen bleek te veel gedronken te hebben.

Mill - In Mill werd in de nacht van zaterdag op zondag een 16-jarige bromfietser op de schoolstraat in zijn woonplaats betrapt op het rijden onder invloed. Zijn rijbewijs is door de politie ingenomen. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt en hij kreeg een rijverbod.

Sint Oedenrode - Op de Oostelijke randweg in Sint Oenderode moest een 25-jarige Veghelse automobilist zijn rijbewijs inleveren. Ook hij bleek in de nacht van zaterdag op zondag te diep in het glaasje gekeken te hebben. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt en hij kreeg een rijverbod.