Politie Utrecht

Persberichten Rijn en Venen, 17.15 uur

Utrecht, 07-12-2008

Ongeval met letsel

MIJDRECHT Op de rotonde Bozenhoven Rondweg is op 6 december om 09.25 uur een aanrijding ontstaan tussen een personenauto en een fietsster. De 89-jarige automobilist uit Amstelveen verleende geen voorrang aan de 56-jarige vrouw op de fiets die op de rotonde reed. Hierdoor onststond een aanrijding. De vrouw uit Mijdrecht liep letsel op aan haar hand en kon door het ambulancepersoneel op de plek van het ongeval worden behandeld.

Heling

MIJDRECHT Op 6 december rond 07.30 uur zag een surveillerende agent een 23-jarige man uit Mijdrecht fietsen zonder verlichting. Bij het bekeuren zag de agent dat het om een damesfiets in goede staat ging. De fiets werd voor nader onderzoek meegenomen en bleek in 2001 gestolen te zijn uit een schuur in Utrecht. Hierop is de fiets in beslag genomen en de verdachte 23-jarige man aangehouden voor heling.

Beroving

MAARSSEN Op 5 december werd op de Nicolaas Maesstraat rond 17.15 uur een 61-jarige vrouw uit Maarssen het slachtoffer van een beroving. De vrouw wilde net in een auto stappen toen een onbekende man haar benaderde en haar tas van haar schouders rukte. Vervolgens ging de verdachte er hollend vandoor. De vrouw en een getuige renden achter de man aan in de richting van de Huis den Boschstraat. Daar vluchtte de dader tussen flats door en verloren zij hem uit het oog.

Signalement dader:

Man, tussen 18 en 20 jaar, 1.75 1.80 cm. lang, licht getinte huidskleur, tenger postuur, zwart krullend haar.

Getuigen worden opgeroepen om contact op te nemen met de politie Maarssen, via tel. 0900-8844.