MustardCompany.nl viert éénjarig bestaan


Grootste mosterd-site bereikt 1500 bezoekers per dag

ENSCHEDE, 20081207 -- MustardCompany.nl vierde op donderdag 4 december 2008 zijn éénjarig bestaan. Tijdens een feestelijke bijeenkomst in Enschede heeft de website veel mosterd liefhebbers samengebracht. In één jaar tijd is Mustard Company met 1500 bezoekers per dag, uitgegroeid tot veruit de grootste Nederlandstalige website over Mosterd.

MustardCompany.nl wil mosterd-liefhebbers bij elkaar brengen. Veel mensen zijn dagelijks op zoek naar specialiteiten en delicatessen maar hebben geen plaats op het web waar ze als liefhebbers van mosterd terecht kunnen. MustardCompany.nl is bovendien bijna klaar met het lanceren van een flagship webshop voor leveren van onderscheidende mosterd specialiteiten rechtstreeks aan consumenten, alle reden voor een feestje!

Vliegende start

Het eerste nieuwsbericht op MustardCompany.nl verscheen op 11 december 2007. Het succes van exclusieve mosterd delicatessen in Nederland komt vooral omdat bestaande mosterd producten onvoldoende inspelen op nieuwe culinaire trends. Al direct ontstond daardoor een actieve groep van vroege mosterd-enthousiastelingen en maakte MustardCompany.nl vanaf de winter van 2007 een vliegende start."

Populaire onderwerpen op MustardCompany.nl zijn recepten om zelf mosterd te maken, recepten voor mosterd-sausen, spreekwoorden waarin mosterd voorkomt en artikelen over botanica, muziek, geschiedenis of economie.

Over Mustard Company

Mustard Company, gestart in 2007, is innovatieleider in de gespecialiseerde mosterds markt met een marktaandeel van meer dan 9 procent en meest succesvolle mosterd delicatessen specialist van Nederland. Mustard Company ontwikkelt en levert onderscheidende mosterd delicatessen aan bedrijven.

In 2009 zal Mustard Company een flagship webshop openen voor levering rechtstreeks aan consumenten. In 2008 had www.mustardcompany.nl meer dan 1500 bezoekers per dag.