Gemeente Coevorden

Inschrijving bouwkavel Bestemmingsplan "Woningbouw Oranjekanaal ZZ" te Wezuperbrug

U kunt zich inschrijven voor een bouwkavel in het bestemmingsplan "Woningbouw Oranjekanaal ZZ" te Wezuperbrug. De beschikbare bouwkavel heeft een oppervlakte van 558 m² en is geschikt voor de bouw van een vrijstaande woning. U kunt zich inschrijven tot en met dinsdag 16 december 2008, 12.00 uur. De inschrijfkosten bedragen EUR 45,-. Indien noodzakelijk, wordt gebruik gemaakt van een lotingsysteem.

Als u geïnteresseerd bent in deze bouwkavel dan kunnen wij u meer informatie toezenden. De informatiemap bevat onder andere het inschrijfformulier, de bebouwingsbepalingen en verkoopvoorwaarden. U kunt deze aanvragen bij de Publieksservice, team Bouw en Milieu, tel. 0524-598124 of 598121.

Sociale of economische binding Om in aanmerking te komen voor deze bouwkavel is een sociale of economische binding met de kleine kern Wezuperbrug vereist. Hiervoor zijn uitgiftecriteria vastgesteld. Voor informatie over deze criteria kunt u contact opnemen met de Publieksservice, team Bouw en Milieu, tel. 0524-598124 of 598121. De criteria zijn ook in te zien op de website www.coevorden.nl.