Gemeente Geertruidenberg


Openbare vergaderingen

Welstandsvergadering

De welstandsvergadering vindt iedere twee weken plaats in de eigen gemeente (in de even weken). De eerstvolgende vindt plaats op maandag 8 december 2008 in het gemeentehuis van Geertruidenberg, Vrijheidsstraat 2 in Raamsdonksveer. De vergadering begint om 14.00 uur. De vergadering van deze commissie is openbaar. Voor vragen omtrent de agenda van deze vergadering kunt u bellen met Corine van Son van de gemeentewinkel, via telefoonnummer (0162) 57 96 20.

Inloopspreekuur welstandscommissie

Vooruitlopend op het indienen van een aanvraag of schetsplan om bouwvergunning kunt u bouwplan(nen) voor een préadvies voorleggen aan de welstandscommissie. Als u gebruik wilt maken van deze mogelijkheid dan moet u, uiterlijk op de vrijdagochtend voorafgaand aan de welstandsvergadering, dit melden via telefoonnummer (0162) 57 96 20.

Monumentencommissie

De monumentencommissievergadering vindt plaats iedere eerste maandag van de maand. De eerstvolgende vergadering vindt plaats op maandag 1 december 2008 in het gemeentehuis. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de secretaris van de monumentencommissie, de heer R. Celie, tel. 0162 - 579 594.