RTL Group

Actie: 'RTL VIERt de Kerst': RTL pakt uit met kerstpakketten

Familiezender RTL 4 pakt met de actie RTL Viert De Kerst groots uit de komende feestdagen. Niet alleen wordt het kerstgevoel uitgedragen met typische kerstshows, ook de kerstgedachte wordt bij iedereen verder aangewakkerd. Zo kan de kijker iemand voordragen die wat hem of haar betreft een extraatje verdiend heeft het afgelopen jaar. Vervolgens komt deze persoon in aanmerking voor één van de duizenden kerstpakketten die de zender uitdeelt in december.

De kerstpakketten bestaan uit een doos met delicatessen en luxe producten. Vanaf maandag 8 december kan iedereen iemand anders hiervoor opgeven via de website rtlviertdekerst.nl. Later in december wordt duidelijk gemaakt wie een kerstpakket ontvangt en aan wie hij of zij deze te danken heeft. Een aantal pakketten wordt in RTL
4-programmas overhandigd, zoals in Herman Helpt en Eigen Huis & Tuin.

De actie en het hele kerst-thema worden uitgebreid gecommuniceerd. In promos op RTL 4 komen de gezichten van de zender voorbij die in opvallende situaties kerstpakketten overhandigen. Off-screen zijn er uitingen in diverse dagbladen en op billboards om RTL Viert De Kerst te ondersteunen.

RTL 4 komt met de feestdagen met shows zoals Alles Is Kerst, Het KerstSterrenCircus en de All You Need Is Love Kerstspecial en de films Love Actually, Shrek (The Halls) en The Lord Of The Rings: The Two Towers. Op Oudejaarsavond wordt 2008 uitgeluid met RTL Boulevard en Ik Hou Van Holland Oud & Nieuw.

---

Noot aan de redactie: Voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Jaap Paulsen, afdeling Communicatie van RTL Nederland, via tel: 035 6718879 of jaap.paulsen@rtl.nl