Gemeente Duiven


Reconstructie werkzaamheden middencirkels rotondes Vergertlaan
---

De gemeente Duiven gaat in de midden cirkels van de rotondes op de Vergertlaan de rotondeblokken en het straatwerk vervangen voor betonprint. Met het aanbrengen van de betonprint willen wij het vele onderhoud wat wij hebben met het los rijden van blokken voorkomen. De gemeente heeft de betonprint al op enkele rotondes van de Graafsingel toegepast en met succes. Aannemingsmaatschappij Van Gelder BV voert de werkzaamheden uit.

Planning
Wij starten met het aanbrengen van betonprint in de middencirkel van de rotonde Kornoeljeweg/Weverstraat op maandag 8 december en duurt tot en met woensdag 17 december. De duur van de werkzaamheden is uiteraard afhankelijk van de weersomstandigheden.
De rotonde Kastanjelaan/Looierstraat gaan wij in het voorjaar 2009 aanpassen.

Omleiding
Om het werk uit te kunnen voeren wordt de rotonde Vergertlaan/Kornoeljeweg/Weverstraat van maandag 8 december 2008 tot en met vrijdag 12 december in zijn geheel afgesloten. Tijdens deze gehele afsluitingen kan het verkeer niet over de Vergertlaan van zuid naar noord of andersom rijden. Het verkeer wordt omgeleid via `t Holland, Spoorallee, Heiliglandsestraat en de Rijksweg. Om de wijken uit te gaan zal men via de via Looierstraat en de Kastanjelaan moet rijden. Alle omleidingen worden met borden aangegeven. Vanaf maandag 15 december tot en met woensdag 17 december zijn er nog een aantal kleine werkzaamheden waarvoor wij de rotonde niet hoeven af te sluiten.

De gemeente vraagt uw begrip voor het ontstane ongemak.

Bushaltes en Routes
Bij de afsluiting moeten de bussen lijn 62 en 63 een andere route gaan rijden. Ze rijden dan via `t Holland, Spoorallee, Heiliglandsestraat, Rijksweg, Vergertlaan en Kastanjelaan en andersom. Hierdoor komen de bushaltes bij de rotonde Weverstraat te vervallen en worden tijdelijk verplaatst naar de ingang van 't Holland. Op de bushaltes zelf wordt ook aangegeven waar en wanneer de haltes komen te vervallen en eventueel worden verplaatst.

Informatie
Heeft u nog vragen, neemt u dan contact op met de heer R. Klein Haneveld, toezichthouder van de gemeente Duiven tel. (0316) 27 93 66. Ook kunt contact opnemen met
de heer M. Schurink, uitvoerder van het Aannemingsmaatschappij Van Gelder BV
tel. (06) 10 03 65 31.