Gemeente Oisterwijk

Zorgloket geopend!
04-12-2008
Nieuw: Digitaal Zorgloket geopend!

Op 1 december is het digitale Zorgloket geopend door niemand minder dan Sinterklaas. In Den Boogaard in Moergestel is door hem een zuil onthuld waarop het Digitale Zorgloket te vinden is.

Het digitale zorgloket staat in het verlengde van het fysieke Zorgloket dat te vinden is aan de balie in de Centrale publiekshal in het gemeentekantoor. Burgers kunnen daar al sinds april 2006 met al hun vragen op het gebied van wonen,welzijn en zorg bij terecht. Het zorgloket zit sinds kort ook op elke vrijdagochtend in Den Boogaard in Moergestel.

Extra service
Omdat steeds meer mensen hun weg weten te vinden via het internet vond de gemeente Oisterwijk het hoog tijd de service naar de klant uit te breiden door de ontwikkeling van een hulpmiddel waarmee al het aanbod op het gebied van wonen, zorg en welzijn op internet makkelijk te vinden is. Dit is gelukt met het digitaal Zorgloket.

Pictogrammen
Het digitaal Zorgloket is een wegwijzer die informatie geeft over aanbieders van zorg, wonen en welzijn in de gemeente Oisterwijk. Het is een informatiesysteem met gratis toegang voor iedereen die zich wil oriënteren op het zorgaanbod in de gemeente. Met duidelijke pictogrammen kunnen burgers snel bij de gewenste informatie komen. Het is daarmee een prima aanvulling op het fysieke loket waar burgers uiteraard altijd naar toe kunnen blijven gaan voor vragen, informatie en ondersteuning.

Waar vind u het Digitale Zorgloket?
In de hal in Den Boogaard in Moergestel is er een informatiezuil met hierop het Digitale Zorgloket. Daarnaast vind u het digitale Zorgloket via www.oisterwijk.nl/ digitaal loket. Klik dan de linkDigitaal Zorgloket aan.

De Lind 44 | Postbus 10101 | 5060 GA OISTERWIJK Tel: 013 52 913 11 | Fax: 013 52 856 60 | Email: gemeente@oisterwijk.nl PrivacyProclaimer Colofon