CentraLine SERVAL Regelaar

08/12/2008 11:53

Honeywell BV

Hoge energie-efficiency opnieuw bevestigd -

eu.bac onderscheidt CentraLine's SERVAL-regelaar

AMSTERDAM, december 2008 - De internationale instantie voor gebouwautomatisering "eu.bac" heeft opnieuw een eu.bac-certificaat toegekend aan een SERVAL-regelaar van CentraLine. De 230V uitvoering van deze regelaar is bij tests door het onafhankelijk keuringsinstituut even overtuigend uit de bus gekomen als de 24V versie in het afgelopen voorjaar. Ook nu behaalde de SERVAL-regelaar bijzonder goede resultaten op het punt van de energie-efficiency. De regelnauwkeurigheid is vier keer beter dan dat de norm vereist. De SERVAL-regelaars van CentraLine kunnen veelzijdig worden toegepast: ze omvatten regelfuncties voor radiatorverwarming, convectieventilator met verwarm en koel mogelijkheid, koelplafonds en vloerverwarming. De 230V uitvoering maakt het mogelijk om maximaal acht lineaire- of thermische motoren parallel aan te sluiten. Zo hebben grote ruimten met bv. meerdere convectieventilatoren slechts één regelaar nodig. Al met al biedt CentraLine met zijn eu.bac-gecertificeerde regelaars, voor gebouwbezitters en adviseurs, een uitstekende oplossing voor ruimteregelingen, waarmee het primaire energieverbruik in het gebouw met maar liefst 25% kan worden verlaagd.

Uitvoerige informatie biedt CentraLine City op het internet via www.centraline.nl. Uitgebreide informatie over CentraLine krijgt u ook via telefoonnummer 020 565 6886 of via email: centraline-nl@honeywell.com

CentraLine is een merk van Honeywell. Honeywell International is een gediversifieerd concern met een omzet van 38 miljard dollar, dat te boek staat als marktleider op het gebied van technologie en productie. Honeywell levert wereldwijd luchtvaartproducten en -diensten, gebouwbesturingstechnologieën (particulier en commercieel), producten voor de automobielindustrie, turboladers en speciale materialen aan klanten. Het bedrijf is gevestigd in Morris Township, New Jersey, VS. Aandelen worden verhandeld aan de beurzen van New York, Londen en Chicago. Meer informatie vindt u op www.honeywell.com.

Deze publicatie bevat bepaalde voorspellingen zoals omschreven in paragraaf 21E van de Securities Exchange Act (Effectenbeurswet) uit 1934. Alle uitspraken die niet gebaseerd zijn op feiten en die betrekking hebben op activiteiten, gebeurtenissen of ontwikkelingen die wij of onze bedrijfsleiding van plan zijn, verwachten, plannen, voorvoelen of waarvan wij geloven dat ze in de toekomst plaatsvinden of zouden kunnen plaatsvinden, zijn voorspellingen. Zulke uitspraken zijn gebaseerd op de aannames en inschattingen van het management in het licht van ervaringen en trends uit het verleden, actuele omstandigheden, verwachte toekomstige ontwikkelingen en andere relevante factoren. De voorspellingen in deze publicatie zijn onderhevig aan verschillende risico's en onzekerheden, vooral economische, concurrentiespecifieke, technologische en overheidsfactoren, die invloed hebben op onze procedures, markten, producten, dienstverlening en prijzen. Zij moeten niet worden beschouwd als een garantie voor toekomstige prestaties en tegenwoordige resultaten. Ontwikkelingen en bedrijfsbeslissingen kunnen afwijken van de in onze voorspellingen geschetste.

Contactpersonen voor de pers:

CentraLine, Honeywell B.V.

Martin Roozendaal

Laarderhoogtweg 18

1101 EA Amsterdam Z-O

Tel.: 020 5656 911 Fax.: 020 5656 281

Mail: centraline-nl@honeywell.com

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.honeywell.nl