Gemeente Nijkerk


Nijkerk sportgemeente van de maand!

De gemeente Nijkerk is in december sportgemeente van de maand op de website sport-enzo.nl. Dat betekent dat de gemeente en de sportactiviteiten die in Nijkerk plaatsvinden, deze maand extra aandacht krijgen. Sport-enzo.nl is dé jongerensite op het gebied van sport, gezonde leefstijl en vrijwilligerswerk in Gelderland.

Bezoekers kunnen op sport-enzo.nl terecht voor allerlei nieuws, een actuele evenementenagenda, fotos en filmpjes van activiteiten maar ook een leuke prijsvraag. De website richt zich op sport en bewegen in Gelderland maar ook gezonde leefstijl en vrijwilligerswerk door jongeren. In december is Nijkerk sportgemeente van de maand dus op de website staan een interview met de sportconsulent uit Nijkerk, een verslag van de laatste activiteiten, fotos en nog veel meer!

Sport-enzo.nl
De website sport-enzo.nl is mede mogelijk gemaakt door de provincie Gelderland. De Gelderse Sport Federatie heeft samen met een aantal jongeren sport-enzo.nl ontwikkeld. Sport-enzo.nl is een onderdeel van de sportieve website www.gelderlandsportland.nl. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel op www.sport-enzo.nl!