Gemeente Beuningen


Voorgenomen veranderingen Burgemeester Van Suchtelenstraat In het verkeersveiligheidsplan is de aanpassing van de kruising Houtduiflaan - Burgemeester van Suchtelenstraat opgenomen. In de plannen om de kruising te veranderen, heeft de gemeente ook de aanpassing van de fietspaden langs de Burgemeester van Suchtelenstraat meegenomen.

Fietspad
Want voor fietsers is het fietspad op de Van Suchtelenstraat tussen de Houtduiflaan en de Reekstraat een gevaarlijke route. Om van de Oude Pieckelaan naar de Wilhelminalaan te gaan, moeten fietsers twee keer oversteken. Een oplossing voor het verbeteren van de verkeersveiligheid is om een fietspad aan te leggen aan één zijde van de Burgemeester van Suchtelenstraat met voldoende breedte om in twee richtingen te rijden.

Ontwerp bekijken
We hebben een verkeerskundig ontwerp gemaakt. U kunt dit ontwerp hieronder bekijken door te klikken op de blauwe link. Heeft u vragen over dit ontwerp? Komt u dan maandag 15 december tussen 16.00 en 19.00 uur naar het gemeentehuis. De betrokken medewerkers van de gemeente Beuningen zijn dan aanwezig.

Verkeerskundig ontwerp

Nieuwsbrief
Begin december is de onderstaande nieuwsbrief in de wijk verspreid.

Nieuwsbrief Burgemeester van SuchtelenstraatNieuwsbrief