Politie Zuid-Holland-Zuid

8/12 Persberichten district Dordrecht/Zwijndrechtse Waard

Dordrecht, 08-12-2008

GEWAPENDE OVERVAL OP TANKSTATION

ZWIJNDRECHT De politie is op zoek naar getuigen van een gewapende overval op een tankstation op de Kort Ambachtlaan zondagavond 7 december rond 19.00 uur.
Op dat tijdstip kwam een gemaskerde man met een vuurwapen het tankstation binnenlopen waarna hij om geld vroeg. Uiteindelijk is de man er zonder buit weer vandoor gegaan en in de richting van de Burgemeester van het Hofweg gelopen. De man droeg een blauwe heupmodel jas. De politie verzoekt getuigen zich te melden via het telefoonnummer 0900-8844.

DRONKEN MAN AANGEHOUDEN

DORDRECHT Een nog onbekende man werd zondagavond 7 december aangehouden voor openbare dronkenschap. De man kon op de JJL.ten Katestraat niet meer op zijn benen staan en had geen legitimatie bij zich. Uiteindelijk is de man aangehouden en ter ontnuchtering ingesloten.

POGING TASJESROOF DOOR SLACHTOFFER VERIJDELD

DORDRECHT Een 20-jarige inwoner van Dordrecht fietste zondagavond 7 december over het fietspad van de Rondweg OZ toen hij plotseling werd ingehaald door een bromfiets met daarop 2 personen. Het tijdstip waarop het plaats had lag rond 22.55 uur en het slachtoffer zag dat één van de personen van de bromfiets een luchtdrukpistool op hem richtte en om zijn portemonnee vroeg. Aangezien het slachtoffer direct zag dat het om een luchtdrukpistool ging gaf hij zijn portemonnee niet af en ging het tweetal er zonder buit weer vandoor.