Keurmerk voor A Deux Human Ability Management

08/12/2008 15:43

À DEUX Human Ability Management

PERSBERICHT A Deux Human Ability Management DECEMBER 2008

Keurmerk voor A Deux Human Ability Management

A Deux Human Ability Management ontving onlangs het bericht dat het keurmerk Blik op Werk verleend is. De audit bij A Deux, in het kader van het certificeren voor het keurmerk Blik op Werk, werd in oktober 2008 met positief resultaat afgerond. Het keurmerk is inmiddels aan A Deux toegezonden.

Sietze Henstra is ingenomen met de toekenning. Het keurmerk Blik op Werk is voor al die bedrijven die ervoor zorgen dat mensen weer maatschappelijk meedoen, betaald werk vinden, beter ingezet worden, maar bovendien gezond aan het werk gaan en blijven. Sietze Henstra, directeur van A Deux: "Opdrachtgevers, waaronder UWV en velerlei gemeenten stellen als (harde) eis dat re-integratiebedrijven die offreren, in het bezit zijn (krijgen) van het keurmerk Blik op Werk. Daarom is het een uitermate waardevol keurmerk."

Een keurmerk voor de hele markt re-integratie, interventie en participatie: eenduidig en transparant. Sietze Henstra: "A Deux Human Ability Management voldoet volgens de keurmerkorganisatie aan deze voorwaarden!"