Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district

Oosterhout NB, 08-12-2008

Politie treft minderjarigen aan op dak winkelcentrum

OOSTERHOUT - De politie heeft gisteravond tegen 20.30 uur op het dak van winkelcentrum Arkendonk twee Oosterhoutse jongens van 13 en 14 jaar aangetroffen. Het tweetal vertelde de agenten een verhaal wat niet klopte. Op het bureau bekenden beiden te hebben gelogen. Op het dak troffen de agenten geen sporen van braak of vernieling aan. Op het bureau vertelden ze hun frietje op het dak te hebben gegeten.

Agenten treffen man aan op gestolen scooter

WIJK EN AALBURG - De politie heeft gisteravond om 20.00 uur in de Perzikstraat een 18-jarige jongen uit Andel aangehouden.
Surveillerende agenten stelden een controle in, toen ze hem als bestuurder van een scooter zagen rijden. Het contactslot van de scooter was kapot. Bij navraag bleek dat de bromfiets als gestolen te boek stond. Op het bureau verklaarde hij het vervoermiddel te hebben geleend van een vriend van hem. De politie heeft de scooter in beslag genomen.

Auto's buit na woninginbraak

RIJEN - De politie is een onderzoek gestart naar aanleiding van een woninginbraak die vanmorgen plaats gevonden heeft in een woning in de Schoorveken. Bij de inbraak werden twee auto's buit gemaakt. De politie is op zoek naar getuigen die zich kunnen melden via het algemene nummer: 0900-8844

De 50-jarige bewoner ontdekte vanmorgen rond 04.30 uur dat er
ingebroken was in zijn woning. Via de zogenaamde hengelmethode lukte het de daders binnen te komen. Op dat moment sliepen de bewoners. Vanuit de woning werden onder andere de autosleutels weggenomen. Beide auto's die geparkeerd stonden op een parkeerterrein nabij de woning werden weggenomen. Het gaat om een Ford Ka gekentekend 06-DS-JD en een Opel Zafira gekentekend 17-GJ-BR, beiden groen van kleur. Tijdens een onderzoek werd de Ford Ka in de wijk in het struikgewas terug
gevonden. De politie verrichte een buurtonderzoek in, nam een aangifte op en stelde sporen veilig.

Voetganger gewond bij verkeersongeval

DRIMMELEN - Bij een verkeersongeval vanmorgen op de kruising Elsakker met de Kerkstraat raakte een 35-jarige voetganger uit Wagenberg gewond. Zij is voor onderzoek overgebracht naar het Amphiaziekenhuis in Breda.

Rond 07.00 uur vanmorgen reed een 43-jarige automobilist met zijn bestelbus via de Brouwerijstraat de Kerkstraat in. Op de kruising met de Elsakker zag hij bij het nemen van de bocht het 35-jarige
slachtoffer over het hoofd die op dat moment de weg overstak. Het slachtoffer kwam ten val en raakte gewond.

Politie vordert rijbewijs in van snelheidsovertreder

OOSTERHOUT - De politie heeft gisteren bij een verkeerscontrole in Oosterhout een rijbewijs ingevorderd. Op de burgemeester Materlaan reed een automobilist 108 km/uur terwijl de maximale toegestane snelheid 50 kilometer betreft.

Auteur: Desirée Brabers

Laatst gewijzigd 08-12-2008 15:46 | © Regio Midden en West Brabant |